Με... τη φόρα που έχει πάει για το «3 στα 3»

Γιώργος Στράντζαλης05 Μαρτίου 2023

Η νίκη με αντίπαλο τον ΟΦΗ λειτούργησε ως φάρμακο αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο “κλείδωσε” και μαθηματικά την παρουσία της ομάδας στα play off της φετινής σεζόν. Σήμερα με αντίπαλο την Λαμία ο Αρης έχοντας αποκτήσει την… ώθηση που έλειπε μετά το “δύο στα δύο” θα ψάξει να διευρύνει το σερί κι αν καταφέρει να φύγει αλώβητος από την Φθιώτιδα θα είναι η πρώτη φορά στη διάρκεια της σεζόν που θα πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές νίκες. 

Αυτό λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο για τους Κιτρινόμαυρους οι οποίοι θέλουν να εδραιωθούν στην 5η θέση και ει δυνατόν να μπουν στα play off με πλεονέκτημα έναντι του Βόλου (σσ παίζει σήμερα με τον ΠΑΣ και την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ). Ο Αρης βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ, γεγονός που φανερώνουν οι εξαιρετικές δύο τελευταίες εμφανίσεις, κάτι που παραδέχτηκε ο Γιακουμπ Μπράμπετς σχολιάζοντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Novasports την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. 

“Η νίκη με τον ΟΦΗ ήταν σημαντική, γιατί ηρεμήσαμε. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσαμε την ανοδική πορεία μας με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Τώρα, το παιχνίδι με τη Λαμία είναι δύσκολο. Είμαστε, όμως, σε καλό μομέντουμ. Αν παρουσιαστούμε σε αυτό το παιχνίδι με το ρυθμό που είχαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, θα πάρουμε τη νίκη”, είπε αρχικά. 

Και μετά ρωτήθηκε για τον τον “στόχο” στο Πρωτάθλημα. “Το πρώτο που θέλουμε είναι να κρατήσουμε την πέμπτη θέση. Τα play off που ακολουθούν, θα είναι όλα ντέρμπι. Πρέπει να κάνουμε δύο νίκες, όμως, πριν τα play off. Μετά θα δούμε πώς θα είναι οι αντίπαλοί μας και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς”, ενώ για το γεγονός ότι η Λαμία σήμερα “καίγεται” για θετικό αποτέλεσμα σχολίασε: “σαφώς και δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας! Και ο Ιωνικός τελευταίος ήταν, όταν αγωνιστήκαμε εναντίον του στην έδρα του, και χάσαμε. Οι τελευταίες δύο νίκες, όμως, μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι αλήθεια ότι εκτός έδρας δυσκολευόμαστε και πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να σκοράρουμε πρώτοι γκολ κόντρα στη Λαμία. Αν το κάνουμε αυτό, θα ανοίξει το παιχνίδι και θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες για νίκη”.

Αναφερόμενος στα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Αρης, απάντησε πως: “δεν πιστεύω ότι έχουμε να προσέξουμε κάτι συγκεκριμένο. Πάντα είναι δύσκολο, όταν παίζεις με ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βάλουμε γκολ πρώτοι. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.