«Με θάρρος, ακόμη και αν υποφέρουμε να πάμε στον τελικό»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού μεθαύριο ο Δικέφαλος πετά με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα καθώς την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης, να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να βρεθεί για τέταρτη συνεχόμενη φορά στον τελικό με στόχο και πάλι να τον κατακτήσει. 

Οι μέρες που απομένουν είναι ελάχιστες και το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος και διαβασμένος για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση και να «απαντήσει» στις δυο συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού. Ενα ματς που ο Αμπέλ Φερέιρα πρέπει να το διαχειριστεί σωστά.

 Ο ίδιος αναφερόμενος στην σπουδαία από κάθε άποψη αναμέτρηση δήλωσε έτοιμος αυτός και οι παίκτες του ακόμη και αν χρειαστούν να υποφέρουν να κάνουν τα πάντα για την πρόκριση: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να πάρουμε το εισιτήριο και να είμαστε εμείς η ομάδα που θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, ξέρουμε ότι ίσως χρειαστεί να... υποφέρουμε αλλά θέλουμε να προκριθούμε». 

Συνεχίζοντας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με θάρρος: «Θα υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να παίξουμε άμυνα και κάποιες άλλες με θάρρος να επιτεθούμε παίρνοντας εμείς την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω ένα ισορροπημένο ματς αλλά κυρίως περιμένω από τους παίκτες μου να κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

 Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε και για τη διαχείριση που έχει να κάνει με τους δυο φορ: «Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Τσούμπα έχει ένα μικρό προβάδισμα και αναγκαστικά ένας από τους δύο επιθετικούς που έχουμε θα πρέπει να μείνει στον πάγκο, αυτή τη φορά μένει ο Κάρολ, θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο ο Τσούμπα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.