Με τέτοιο χαρτί πώς να χάσει «παρτίδα»…

Αρις Νικολάκης29 Νοεμβρίου 2022

Καλά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την - ελέω Μουντιάλ – χειμερινή προετοιμασία του στη Μεγαλόνησο. Δε λέμε. Η εικόνα του στον πρώτο φιλικό αγώνα (δίχως υψηλό δείκτη δυσκολίας, για να είμαστε ειλικρινείς ) ήταν καλή. Δε λέμε αλλά… Από αλλού ανέβλυσαν τα καλά μαντάτα χθες, για τον ΠΑΟΚ!

Φυσικά, ένας παίκτης δε θα φέρει την προσδοκώμενη (επί ματαίω ,επί του παρόντος…) άνοιξη στην Τούμπα. Με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του Μουντιάλ όμως, θα είναι άλλος ΠΑΟΚ. Και δεν είναι, τι λένε (μέλι στάζουν) οι απεσταλμένοι ευρωπαϊκών media στο Κατάρ. Παρά τις ατυχίες (τι λέτε κι αποτυχίες) της Σερβίας, Είναι και τι βλέπουν τα ματάκια των ΠΑΟΚτσήδων!

Σκηνές από την ταινία προσεχώς βλέπουν, οι άνθρωποι! Απολαμβάνουν τον Σέρβο σταρ στα καλά του στην αραβική χερσόνησο. Κι αδημονούν… Αμήν και πότε, να τον απολαύσ0υν και στη βαλκανική. Θεωρούν – κι ορθά πράττουν – πως υπάρχουν καλύτερα. Τα φαντάζονται στην ομάδα τους. Με λίγα λόγια; Τα καλύτερα για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς έρχονται στον ΠΑΟΚ…

Δε θα είναι δε, υπερβολή… Θυμίζοντας πως η υπερβολή είναι μια αλήθεια η οποία έχασε την ψυχραιμία της… Να πούμε – και λέμε – πως αυτός ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του Μουντιάλ… Θα είναι μία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Και τι μεταγραφή; Από εκείνες τις οποίες στον ουρανό τις ψάχνει και στη γη τις βρίσκει.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ ο Σέρβος φορ προσεγγίζει τον καλό του εαυτό. Και πλέει – με το δίκιο του - σε πελάγη ευτυχίας ο Ρουμάνος προπονητής του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τον στήριξε στην μακρά εκτός φόρμας περίοδο του. Και πίστευε περισσότερο από τον καθένα στον ΠΑΟΚ στο come back του στο Μουντιάλ…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βέβαια, τρίβει τα χέρια του και για την πρόοδο η οποία πιστώνεται στην ομάδα του. Έργο δικό του βεβαίως, βεβαίως. Με στόχο - κατά πως φανταζόμαστε – να τρίβουν τα μάτια τους οι φίλοι του «δικέφαλου» στον Β΄ γύρο, για την πρόοδο αυτή.

Και για να μην υπερβάλλουμε περισσότερο από το πολύ… Καλά μαντάτα είναι όλα αυτά. Καλοδεχούμενα είναι από τους ΠΑΟΚτσήδες. Περιμένουν όμως, να τα αξιοποιήσει. Ως εκ τούτου, ανάλογα να αποδώσει η ομάδα τους. Καλύπτοντας κατά το δυνατόν (κι αυτό το «δυνατόν» έχει …μπόλικο περιθώριο) το χαμένο έδαφος στο Πρωτάθλημα…

Καλά λέμε εμείς, απορώντας: Πώς να χάσει «παρτίδα» ο ΠΑΟΚ με «χαρτί» σαν τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς τού Μουντιάλ; Οφείλει, να απαντήσει κι ο ΠΑΟΚ όμως. Για να χαρεί, όπως προσδοκά, ο κόσμος του.

ΥΓ 1: « Έχουμε πλέον, περισσότερους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν , τι θέλουμε», δήλωσε χθες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ελπίζουμε, να μην εννοεί πως έτσι γέμισε η …φαρέτρα του.. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ παραμένει λίγο η πολύ… Ελλιπές! Με ευθύνες και δικές του και του Ζοσέ Μπότο. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα…

ΥΓ 2: Ό, τι και να λέει – κι έχει κάθε δίκιο και δικαίωμα, να το λέει ο Ρουμάνος προπονητής – ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί, να έχει ανάγκη δυο, τρεις μεταγραφές από το πάνω ράφι. Για να ομιλούμε περί σοβαρής πληρότητας στο ρόστερ του.!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.