Με τέτοιες προσφορές στο Goldmall.gr, θα γίνεις και συ σινεφίλ!

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2022

Με τέτοιες προσφορές στο Goldmall.gr, θα γίνεις και συ σινεφίλ!

  • Τι λες για μία sci-fi περιπέτεια;

  • Πάλι; Είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Μήπως μία ρομαντική κομεντί;

  • Πολύ κλισέ. Καμιά ταινία εποχής;

  • Τις βαριέμαι. Για κοινωνικό δράμα ούτε λόγος, ε;

Η επιλογή ταινίας ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όλοι το ξέρουν αυτό. Από τη στιγμή όμως που αποφασίσεις, άσε το Goldmall να κάνει όλη τη δουλειά για σένα.

Με ένα μεγάλο δίκτυο κινηματογράφων σε όλη την πόλη, κουπόνια με ασυναγώνιστες τιμές και όλες τις hot, upcoming ταινίες να σε βομβαρδίζουν, το Goldmall είναι μονόδρομος στο θέμα του σινεμά!

Απόκτησε εισιτήρια σε χειμερινές ή θερινές κινηματογραφικές αίθουσες της Θεσσαλονίκης για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, μόλις από 5€. Απόλαυσε επιλεγμένες ταινίες και πρώτες προβολές σε υπερσύγχρονες αίθουσες με τα πιο προηγμένα συστήματα εικόνας και ήχου!

Με τέτοιες προσφορές, θα γίνεις και συ σινεφίλ!

Η διαδικασία; Πιο απλή από ποτέ:

  • Μπαίνεις Goldmall.gr και αποκτάς το κουπόνι για την ταινία και τον κινηματογράφο που επιθυμείς.

  • Δείχνεις το κουπόνι στο ταμείο του κινηματογράφου εκτυπωμένο ή από το κινητό σου.

  • Απολαμβάνεις την ταινία σου στην πιο προνομιακή τιμή της πόλης.

Πάμε λοιπόν να περιηγηθούμε σε ορισμένα από τα σπουδαιότερα σινεμά της πόλης...

  1. Ξεκινάμε με το Κολοσσαίον. Ένας από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, καθώς δημιουργήθηκε το 1965. Υπέρλαμπρο με τη χαρακτηριστική ρετρό βιτρίνα του, σε μία από τις πιο κεντρικές αρτηρίες της πόλης, είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί. 

Για να δεις τι παίζει, κάνε κλικ εδώ.


Συνεχίζουμε την πορεία μας με το Cine Βακούρα. Έχει γράψει ιστορία στη Θεσσαλονίκη και αυτή την ιστορία την υποστηρίζει χρόνια τώρα για όλους τους σινεφίλ. Με σεβασμό στο κοινό φρόντισε να εξοπλίσει τις υπερσύγχρονες πλέον αίθουσες με τα πιο προηγμένα συστήματα εικόνας και ήχου για να απολαμβάνεις τις ταινίες που αγαπάς στις ιδανικότερες συνθήκες.

    Ρίξε μια ματιά στις ταινίες που παίζουν εδώ.


    Επόμενος σταθμός μας το Cine Μακεδονικόν. Σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο της πόλης, προβάλλει πιο αγέρωχος από ποτέ. Καινοτομία του είναι ότι χρησιμοποιεί πλέον ψηφιακή προβολή, η οποία είναι το αρτιότερο τεχνολογικά σύστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως.

      Είσαι ένα κλικ μακριά, από το να δεις τις προσεχείς προβολές.


      Μόλις λίγα μέτρα μακριά, συναντούμε το Κινηματοθέατρο Φαργκάνη Art. Ένας από τους ιστορικότερους σινεφίλ χώρους της πόλης, επαναλειτουργεί ανακαινισμένος, υπό νέα διεύθυνση, φιλοδοξώντας να δώσει ένα νέο στίγμα και μια διαφορετική πρόταση στους κινηματογραφόφιλους, στους φίλους του θεάτρου, αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τις τέχνες και τον πολιτισμό.

      Δες εδώ τις προβολές.


      Για τα γνωστά και μη εξαιρετέα σε όλους μας Odeon, οι συστάσεις είναι περιττές. Ο λαμπερός και υπερσύγχρονος Κινηματογράφος Odeon Πλατεία περιμένει να σε υποδεχτεί. Τοποθετημένος στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης, την Τσιμισκή, μία ανάσα από την Πλατεία Αριστοτέλους, αποτελεί ένα από τα εμπορικότερα σημεία της πόλης. Τα υπερσύγχρονα μέσα προβολής, ο κομψός, καλαίσθητος χώρος και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού θα κάνουν την επίσκεψή σου, την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

        Κάνε κλικ για να δεις την προσφορά εδώ.



        Aλλά και για όσους μένουν στα ανατολικά της πόλης, τα Odeon φροντίζουν να μην αφήσουν κανένα παραπονεμένο. Ο κινηματογράφος Odeon Μακεδονία (πρώην Ster), βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Είναι εξοπλισμένος με 11 σύγχρονες, κλιματιζόμενες αίθουσες, με τα καλύτερα συστήματα ήχου και εικόνας (τεχνολογία 4K και 3D). Υπάρχει πρόνοια για εύκολη & άνετη πρόσβαση σε ΑμεΑ. Οι wall to wall οθόνες σε συνδυασμό με τα άνετα καθίσματα προσφέρουν σε κάθε θεατή μια συναρπαστική εμπειρία θέασης.

        Οι προσφορές όμως για τα Odeon δε σταματούν εδώ. Με ένα ευρύ δίκτυο κινηματογράφων απλωμένο σε όλη την Ελλάδα, όλοι έχουν την ευκαιρία να γευτούν την εμπειρία Odeon. Επωφελήσου από τη μοναδική προσφορά σε Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα και Ξάνθη.

        Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Κινηματογράφους Odeon, ρίξε μια ματιά εδώ.

        1. Πηγαίνοντας προς τη δυτική πλευρά της πόλης, σίγουρα θα γοητευτείς από τα 2 σύγχρονα και κομψά σινεμά: αυτό της Νεάπολης - Συκεών και αυτό του Κορδελιού - Ευόσμου. Και στα 2 οι προβολές πραγματοποιούνται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία!

        Για τις ταινίες στο Σινεμά Νεάπολης - Συκεών, κάνε κλικ εδώ.

        Για να δεις τι παίζει στο Σινεμά Κορδελιού - Ευόσμου, δες εδώ.

        Πάψε να χαζεύεις την οθόνη και ανάλαβε δράση. Ζήσε την πιο συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία μέσω του Goldmall.gr! Γιατί το Goldmall είναι για τους σινεφίλ!


        Προτείνουμε
        This page might use cookies if your analytics vendor requires them.