Με τα γκολ της Ισπανίας και γκραν γκινιόν στο Βέλγιο - Ιταλία, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης01 Ιουλίου 2021

 Μετά τους συγκλονιστικούς αγώνες της φάσης των «16», το Euro 2020 συνεχίζεται με τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών. Φαβορί η Ισπανία, μικρό προβάδισμα η Ιταλία αλλά όλα είναι ανοιχτά καθώς οι... μικροί έχουν ήδη αποδείξει πως αξίζουν σεβασμό. Ρωτήστε και τη Γαλλία... 

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ελβετία και δείχνει στα δύο τελευταία της παιχνίδια πως τουλάχιστον επιθετικά έχει βρει τον καλύτερο εαυτό της. Αμυντικά, όμως, έχει μεγάλα κενά και η Ελβετία που φιλοδώρησε τρία γκολ στη Γαλλία, δείχνει πως μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. 

· Stoiximan Cash: Νέος, αποκλειστικός τρόπος να καταθέσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα στον Stoiximan λογαριασμό σου! 

Πρόκριση της Ισπανίας στο 1.34 (η νίκη δίνει 1.74), G/G στο 1.85 και over 2.50 γκολ στο 1.93. Η Stoiximan σας δίνει μάλιστα τη δυνατότητα πολλών επιλογών matchcombo για πιο υψηλές αποδόσεις. 

Σαν anytime σκόρερ επιλέγουμε τον Μοράτα στο 2.52 που μετά το καταπληκτικό του γκολ στην παράταση κόντρα στην Κροατία έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. 

· Ανανεωμένα Euro Missions! Ένα πρόγραμμα ανταμοιβών* γεμάτο... αποστολές. 

 Στον δεύτερο πολύ μεγάλο προημιτελικό μπορεί η Ιταλία να έχει το ελαφρύ προβάδισμα αλλά το Βέλγιο έδειξε στον αγώνα με την Πορτογαλία πως μπορεί να γίνει και... κυνικό για να πετύχει τον στόχο του και να μην εξαρτάται αποκλειστικά από το επιθετικό ταλέντο των παικτών του. 

Ο αγώνας θα είναι «κλειστός» και η προοπτική της παράτασης ή των πέναλτι μοιάζει ρεαλιστική. Να κριθεί στην παράταση δίνει απόδοση 5.90 και στα πέναλτι 5.00. 

Στις πολλές επιλογές της Stoiximan και στα ειδικά στοιχήματα, αξίζει ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.90 και η υπόδειξη τεσσάρων ή περισσότερων λεπτών στο 1.50. 

 21+ 

| Παίξε Υπεύθυνα 

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.