Με σύνθεση διπλού στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2020

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέχει μερικές ώρες για τον ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει στις 20:30 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να μην απομακρυνθεί από την κορυφή και επί της ουσίας να καλύψει το χαμένο έδαφος που δημιούργησαν οι ισοπαλίες με τον Ατρόμητο και τον Βόλο.

Απέναντι του θα έχει την, ανεβασμένη από τα τελευταία αποτελέσματα της στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά «πληγωμένη» από προβλήματα, ΑΕΚ. «Πληγωμένος» βέβαια είναι και ο ΠΑΟΚ αφού θα αναγκαστεί να παρουσιαστεί χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, τον Ομάρ Ελ Καντουρί που επέστρεψε με τραυματισμό από τις υποχρεώσεις στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Η απώλεια του Μαροκινού μοιραία αλλάζει τα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα που δεν υπολογίζει και τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Πορτογάλος καλείται να βρει τον παρτενέρ του Σβαμπ απόντος του Μαροκινού και το πιθανότερο είναι ο Εσίτι να παίξει αυτό το ρόλο από τη στιγμή που ο Αουγκούστο ναι μεν είναι στην αποστολή αλλά επιστρέφει μετά από 230 μέρες και είναι δεδομένο ότι του λείπουν παιχνίδια.

Ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Βαρέλα κεντρικό στόπερ, τον Μιχαηλίδη αριστερά και τον Ινγκασον δεξιά. Ο Λέο Μάτος για δεύτερο συνεχόμενο ματς (το πρώτο ήταν με τον ΟΦΗ) θα είναι στα δεξιά σε ρόλο φουλ μπακ και ο Γιαννούλης στα αριστερά. Στον άξονα ο Σβαμπ θα έχει δίπλα τον Εσίτι ενώ στην επίθεση αριστερά θα βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης και δεξια ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναμένεται να εξαργυρώσει τα δυο γκολ απέναντι στον ΟΦΗ και να πάρει φανέλα βασικού από τον προπονητή του, σε συνδτασμό με την απουσία του Αντόνιο Τσόλακ από τις προπονήσεις των τελευταίων 10 περίπου ημερών λόγω της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.