Με σύνθεση διπλού στη Λάρισα ο Άρης - Που θα δείτε το ματς

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2020

Ο Άρης φιλοξενείται από την ΑΕΛ (2/12, 17:15, Novasports 1) στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Οι απουσίες των Τζίμι Τζέγκο (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Γιόχαν Μπεναλουάν (χτύπημα στη μέση), λόγω προβλημάτων τραυματισμού, θα φέρουν ανακατατάξεις στην αρχική ενδεκάδα, όπως και στη διάταξη. Ο Ακης Μάντζιος θα χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα, προσδοκώντας ότι θα λειτουργήσουν σωστά και θα φέρουν εις πέρας μία ακόμη δύσκολη αποστολή, ευρισκόμενοι σε σχηματισμό 4-2-3-1. 

Ο Σιαμπάνης -εκτός απροόπτου- θα διατηρηθεί στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας τετράδα στην άμυνα τους Ροζ, Δεληζήση, Γκάνεα και Σάκιτς. Ο Ρουμάνος λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, δίνοντας ανάσες στον Ντάνιελ Σούντγκρεν, όπως και ο “Δέλη” ελλείψει Μπεναλουάν. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Σάσα και Ματίγια, ενώ μπροστά τους θα βρεθεί ο Μπερτόγλιο. Στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκάμα, στην αριστερή ο Γκαρσία, ενώ στην κορυφή, πιθανότατα, επιστρέφει ο Κριστιάν Λόπεθ αντί του Δημήτρη Μάνου.

Στην αντίπερα όχθη, τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά για τον τεχνικό Γιάννη Τάτση, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Μιχαήλ, Νικολιά και Μιλοσάβλιεβιτς. Τη θέση του Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Μούζεκ, ενώ αντί του τραυματία Μιλοσάβλιεβιτς θα πάρει φανέλα βασικού ο Τόρζε. Παράλληλα, δεν υπολογίζεται και ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος δεν είναι έτοιμος 100% και έμεινε εκτός αποστολής. 

Η επικρατέστερη ενδεκάδα των βυσσινί είναι οι Νάγκι, Μπέρτο, Μούζεκ, Ηλιάδη, Φιλίπ, Σπαρβ, Γκαζάλ, Πλατέλλα, Τόρζε, Ντουρμισάι, Πινακά. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.