Με στόχο να κλειδώσει την 5η θέση ο Άρης

Metrosport Team11 Ιουλίου 2020

Στο Ηράκλειο ταξίδεψε ο Άρης για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να φύγουν με το διπλό στις αποσκευές τους καθώς σε περίπτωση ήττας οι Κρητικοί τους προσπερνούν στη βαθμολογία. 

Ο Μίκαελ Ένινγκ έχει λόγο να χαμογελά καθώς θα έχει στη διάθεση του τους Ούγκο Σόουζα και Μιχάι Κόρχουτ. Ο Γερμανός άφησε εκτός αποστολής τον Τσαγκαλίδη που είναι ανέτοιμος και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που αποτελεί ξένο σώμα για τον σύλλογο.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Σίμος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Δημήτρης Μάνος για αγωνιστικούς λόγους και ο Δημήτρης Σωτηρίου λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. 

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τον σύνδεσμο Χανίων ορίστηκε διαιτητής του αγώνα. Βοηθοί του είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), και Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και στο VAR οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) και Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), ενώ παρατηρητής είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.