Με στόχο για ακόμη ένα μπρέικ θα επιδιώξει να κάνει ο Ολυμπιακός

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (26/04) στο Palau Blaugrana στο Game 2 των playoff της Ευρωλίγκαμε τους Πειραιώτες να προηγούνται με 1-0.
Οι ερυθρόλευκοι πριν από 48 ώρες, το βράδυ της Τετάρτης (24/04), νίκησαν τους Μπλαουγκράνα με 77-75, έκαναν το μπρέικ, πήραν το πλεονέκτημα έδρας και σήμερα σε περίπτωση που κάνουν νέο διπλό στη Βαρκελώνη θα κάνουν και το 2-0 και θα απέχουν μία νίκη από το Final Four. Στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή η Μπαρτσελόνα κερδίσει, θα ισοφαρίσει σε 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί στο ΣΕΦ όπου θα γίνουν 2 αγώνες.
Στα αγωνιστικά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ, καθώς ο Σέρβος φόργουορντ αποχώρησε με πόνους στο γόνατο λίγο πριν το φινάλε της πρώτης αναμέτρησης, ωστόσο η μαγνητική του βγήκε καθαρή και δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Εκτός πάντως θα είναι και πάλι ο Κώστας Παπανικολάου. Από την άλλη πλευρά ο Ρότζερ Γκριμάου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Μονακό θα φιλοξενήσει την Φενερμπαχτσέ στις 20:00 με την τουρκική ομάδα να προηγείται με 1-0 χάρη στη νίκη της με 95-91 στην παράταση, κάνοντας μπρέικ. Έτσι πήραν το πλεονέκτημα της έδρας και φιλοδοξεί να πετύχει τη δεύτερη νίκη και πάλι στη Γαλλία για να είναι μία νίκη ανάσα από το Final Four. Οι Μονεγάσκοι θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση, για να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να πάνε στην Τουρκία την ερχόμενη εβδομάδα να πάρουν ένα διπλό που θα τους φέρει πίσω το πλεονέκτημα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.