«Με σταμάτησε ένας κύριος μεγάλης ηλικίας με μπλούζα ΠΑΟΚ και μου είπε τι θα κάνετε σήμερα θα κερδίσετε;»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του κλαμπ της Άρσεναλ στη Θεσσαλονίκη, Αμιράν Ματσαρίδης και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι των Λονδρέζων με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικό που είχε σήμερα στο κέντρο της πόλης με κύριο μεγάλης ηλικίας που φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Το κλαμπ ιδρύθηκε ανεπίσημα το 2015 και ένα χρόνο μετά η Άρσεναλ μας αναγνώρισε ως επίσημο σωματείο. Αυτή τη στιγμή είμαστε 80 ενεργά μέλη και αν πάρουμε αυτούς που έχουν γραφτεί συνολικά εδώ και πέντε χρόνια είναι 400. Ε

πειδή μέσω Πρωταθλήματος δεν μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι η τελευταία ευκαιρία της Άρσεναλ να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ και να το κατακτήσει ώστε να παίζει και του χρόνου στην Ευρώπη. 

Ίσως πέρυσι η ομάδα να υποτίμησε τον Ολυμπιακό και έγινε αυτό που έγινε. Δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε εκτός για δεύτερη σερί χρονιά από τον Ολυμπιακό. 

Στο ΔΣ που είμαστε πέντε άτομα, εγώ είμαι η Άρσεναλ, ενώ οι άλλοι τέσσερις υποστηρίζουν και ελληνικές ομάδες. Από την πλευρά της Άρσεναλ περιμένω τον Ομπαμεγιάνγκ σήμερα να μας ξελασπώσει. Αλλά γενικά πρέπει όλη η ομάδα να παίξει ως σύνολο αν θέλει να περάσει. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πρόβλημα στο κέντρο και δεν βρίσκουμε γκολ από τους χαφ που έχουμε πάρει. 

Σήμερα κατέβηκα στο κέντρο της πόλης με ζακέτα Άρσεναλ και με σταμάτησε ένας κύριος μεγάλης ηλικίας με μπλούζα του ΠΑΟΚ και μου είπε τι θα κάνετε σήμερα θα κερδίσετε;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.