Με σπρώξιμο και Ελ Αραμπί πήρε τη νίκη στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Νοεμβρίου 2021

Κόκκινο βάφτηκε το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League 1, καθώς ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας 3-2 της ΑΕΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Μ΄ αυτή τη νίκη η ομάδα του Μαρτίνς ξέφυγε έξι βαθμούς από την δεύτερη της βαθμολογίας Ένωση και επτά από τον τρίτο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 δεν τους δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ στο ΟΑΚΑ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παπασταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Αγκιμπού Καμαρά με ένα τρομερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Στάνκοβιτς για το 0-1.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 15΄, όταν ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βάτσλικ έκανε άστοχη έξοδο και ο Αραούχο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ένωση μετά την ισοφάριση έψαξε την ανατροπή, ενώ ζήτησε και πέναλτι για μαρκάρισμα του Μασούρα στον Βράνιες στο 34΄. 


Και στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ομάδα του Μαρτίνς πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Ο Λαλά έκανε την μπαλιά και ο Ελ Αραμπί έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραία ενέργεια και εκτέλεση νίκησε τον Στάνκοβιτς, γράφοντας το 1-2.

Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες πίεσαν για ακόμα ένα τέρμα και το βρήκαν με σκόρερ και πάλι τον Ελ Αραμπί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το νέο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, δίνοντας έτσι αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του στο 70΄.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιαννίκη ήταν να μειώσει σε 2-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αραούχο στην αναμέτρηση στο 79΄.



ΑΕΚ: Στάνκοβιτς - Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι (74' Χατζισαφί)- Σιμάνσκι (74' Γέφτιτς), Σιμόες (87' Λε Ταλέκ)- Γκαρσία (46' Άμραμπατ), Τσούμπερ (74' Ανσαριφάρντ), Μάνταλος - Αραούχο 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βάτσλικ - Καλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρεαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (86' Μπα) - Μασούρας (84' Λόπες), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (68' Μπουχαλάκης) - Ελ Αραμπί (84' Τικίνιο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.