Με σπρώξιμο και Χασάν νίκησε ο Ολυμπιακός

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2020

Ο Βέρχουλστ κρατούσε μόνος του όρθιος τον Απόλλωνα Σμύρνης μέχρι το 64ο λεπτό της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκης, όμως ο Παπαπέτρου έβαλε το χέρι του για να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-0 στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Οι Πειραιώτες αν και καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι δεν μπορούσαν να νικήσουν με τίποτα τον εξαιρετικό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που κατέβαζε ρολά, όμως κάπου εκεί, ο Παπαπέτρου άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χασάν κάνει επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα, η μπάλα ξανά φτάνει στα πόδια του Αιγύπτιου που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Κι ενώ ο Παπαπέτρου πήγε να δει τη φάση στο VAR, έκανε το αδιανόητο, δηλαδή να μετρήσει το γκολ, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Παράσχου.

Και τα πάντα τελείωσαν λίγα λεπτά μετά, όταν ο Χασάν βρήκε εκ νέου δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Ντρέγκερ (82' Μπρούνο), Μπουχαλάκης (40' Εμβιλά), Πέπε, Λοβέρα (62' Μασούρας), Φορτούνης (46' Βαλμπουενά) , Μπρούμα (46' Ελ Αραμπί), Χασάν

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης (80' Φερνάντεθ), Σλίβκα, Μουνιέ (66' Τομάς), Βίτλης (80' Λαγός), Φατιόν (86' Κραγιόπουλος)


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.