Με ψυχολογία ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, δοκιμάζεται στη Νίκαια ο Άρης

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (3/1) η 10η αγωνιστική της Basket League. Μετά τη χθεσινή (2/1) νίκη του Ηρακλή επί της Λάρισας, σειρά παίρνουν σήμερα (3/1) Άρης και ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν εκτός έδρας αποστολές στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Παίρνοντας τα παιχνίδια με τη χρονική τους σειρά, ο Άρης στις 3 μ.μ. δοκιμάζεται στη Νίκαια απέναντι στον τοπικό Ιωνικό. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, για την οποία εκφράστηκαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία και ο τεχνικός Σάββας Καμπερίδης για ακόμη ένα παιχνίδι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς.

Δύο ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 5 μ.μ. ο ΠΑΟΚ με κεκτημένη ταχύτητα μετά τις τρεις σερί νίκες με τον Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του θα τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στο δυνατό Περιστέρι. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και θα μείνει για λίγο καιρό εκτός, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Κονατέ και Παπαντωνίου, που πέρασαν κάποια μικροπροβλήματα μέσα στη βδομάδα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της ημέρας:

Ιωνικός-Άρης (15:00, ΕΡΤ Sports & ErtFlix)

Μεσολόγγι-Προμηθέας Πάτρας (17:00, ΕΡΤ Sports & ErtFlix)

Περιστέρι-ΠΑΟΚ (17:00, ΕΡΤ 3)

Λαύριο-Παναθηναϊκός (19:30, ΕΡΤ 3)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.