Με ποια ομάδα διαπραγματεύεται ο Τζοβίνκο!

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Μετά την αποχώρησή του από την Αλ Χιλάλ ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, μετά και τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ που δεν είχαν καταλήξει σε «γάμο» το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Ιταλού δημοσιογράφου, Νικολό Σκίρα, ο 34χρονος φορ είναι πιθανό να επιστρέφει στην ομάδα του από το 2015 μέχρι και το 2019, την Τορόντο FC.


Όπως αναφέρει σε σχετικό ποστάρισμα που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ιταλός ρεπόρτερ, ο Τζοβίνκο είναι ήδη στο Τορίνο μαζί με τον μάνατζέρ του, Αντρέα Κατόλι, και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να διαπραγματευτούν με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του.


Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sport Italia» που είδε το φως της δημοσιότητας, η ομάδα από το Τορόντο έκανε μία μεγάλη οικονομική πρόταση στον Λορέντσο Ινσίνιε (προσφέροντάς του ετήσιες απολαβές πάνω από 5.000.000 ευρώ), με τον αρχηγό της Νάπολι να μην φαίνεται πάντως ζεστός να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στην παρούσα φάση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.