Με περιβραχιόνιο της Ουκρανίας ο Λεβαντόφσκι

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2022

Περιβραχιόνιο στα χρώματα της Ουκρανίας φόρεσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον εκτός έδρας αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. 

Ο Πολωνός επιθετικός ήταν αρχηγός της Μπάγερν και δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία. Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ένα χέρι και στο άλλο, ένα κίτρινο και μπλε περιβραχιόνιο, στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας δηλαδή, ενώ και οι συμπαίκτες του, φορούσαν μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους για την Ουκρανία.

«Αποφάσισα το πρωί να φορέσω αυτό το περιβραχιόνιο. Ο κόσμος δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που συμβαίνει εκεί. Ελπίζω, ότι όλος ο κόσμος θα στηρίξει την Ουκρανία, τον κόσμο που αγωνίζεται για την ελευθερία του και για τους οποίους τρέφω απέραντο σεβασμό. Ενας Πολωνός διεθνής που παίζει στη Ντιναμό Κιέβου μου είπε χθες τι συμβαίνει. Και όσα πέρασε τις τελευταίες ημέρες είναι δραματικά.Δεν μπορώ να φαντασθώ τον εαυτό μου να πηγαίνω στο γήπεδο και να ξεχνάω τι συμβαίνει. Δεν μπορούμε απλώς να λειτουργούμε σαν να μην έγινε τίποτε». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.