Με πεντάρα επί της Μονακό η Παρί παρέμεινε στην κορυφή

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Πριν το παιχνίδι με την Παρί, για την 13η αγωνιστική της Ligue 1, η Μονακό είχε την ελπίδα ότι θα πιάσει τους πρωταθλητές στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Στην πράξη, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι Μονεγάσκοι, οι οποίοι γνώρισαν, τελικά, βαριά ήττα με 4-2.

Στο 18' ο Ράμος έβαλε μπροστά στο σκορ στους γηπεδούχους, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιναμίνο ισοφάρισε.

Στο 39' ο Εμπαπέ (φωτό) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε ξανά προβάδισμα στην Παρί και το 2-1 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Φτάσαμε στο 70' για να γράψει ο Ντεμπελέ το 3-1, στο 72' ο Βιτίνια έβαλε και αυτός το λιθαράκι του και στο 75' ο Μπαλογκούν, απλώς, μείωσε σε 4-2. 

Το ματς δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Κόλο Μουανί στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Ερναντέζ, Μουκιέλ, Ρουίθ (82' Σολέρ), Ουγκάρτε, Βιτίνια, Ντεμπελέ (72' Μπαρκολά), Ράμος (72' Κόλο Μουανί), Εμπαπέ.

ΜΟΝΑΚΟ: Κεν, Σινγκό, Μαριπάν, Μαγκασά, Βάντερσον (79' Ντιατά), Καμαρά (79' Μπεν Γεντέρ), Ζακάρια, Γιάκομπς, Μιναμίνο (79' Άκλιους), Γκολοβίν, Μπαλογκούν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.