Ο Άρης χάνει τον Ρουπ, τα νεότερα για Πάλμα, Ενκουλού και Μαζικού

Metrosport Team31 Μαρτίου 2023

Με ένα δυσάρεστο και τρία ευχάριστα έγινε η απογευματινή προπόνηση του Αρη. Οι Πάλμα, Ενκουλού και Μαζικού προπονήθηκαν κανονικά ενώ τα νέα για τον Λούκας Ρουπ δεν είναι ευχάριστα. Ο Γερμανός θα μείνει για άλλες 3-4 εβδομάδες εκτός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική), στην οποία συμμετείχαν οι Λουίς Πάλμα, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού (ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη).

* Τα νέα για τον Λούκας Ρουπ, δυστυχώς, δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος μέσος, που βρίσκεται στη Γερμανία και εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό, ο τελευταίος του συνέστησε, μετά από συνεννόηση και με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ακόμη, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, εξαιτίας του ιστορικού που έχει με τον τραυματισμό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.