Με Ουκρανία, Βέλγιο, Ολλανδία και πολλά γκολ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team16 Ιουνίου 2021

 Ουκρανία, Βέλγιο και Ολλανδία έχουν τον πρώτο λόγο σε παιχνίδια με αντιπάλους που μπορούν να τους βοηθήσουν να προσφέρουν σκορ και θέαμα.

 Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

 Μετά τις ήττες τους την πρώτη αγωνιστική, Ουκρανία και Σκόπια θα κοντραριστούν γνώριζοντας πως νέα απώλεια θα τους θέσει πιθανότατα εκτός διοργάνωσης.

 Η Ουκρανία έχει την ποιότητα να πάρει τη νίκη στο 1.62 και μπορεί αυτή της η επικράτηση να συνδυαστεί και με over 2.50 γκολ στο 2.05 καθώς έχει την επιθετική ισχύ με Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ και τα Σκόπια τα αμυντικά κενά για να τα εκμεταλλευτούν. Αν, μάλιστα, επιλέξετε τη matchcombo επιλογή τους, η απόδοση φτάνει στο 2.62.

 Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

 Στην αναμέτρηση της Δανίας με το Βέλγιο, η πρώτη παίζει με την ψυχολογική πίεση λόγω Έρικσεν αλλά και της ήττας στο πρώτο παιχνίδι με τη Φινλανδία και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

 Θα παίξει επιθετικά αλλά το Βέλγιο υπερτερεί ξεκάθαρα και η επικράτησή του προσφέρεται στο 2.02. Το επιθετικό στυλ της Δανίας μπορεί να βοηθήσει να δούμε περισσότερα γκολ (over 2.50 γκολ στο 2.18) και να επιτρέψει πιο εύκολα στον Λουκάκου να βρει και πάλι το δρόμο προς το τέρμα. Anytime σκόρερ Λουκάκου σε απόδοση 2.25 που θέλει και μπορεί να κατακτήσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

 Στο βραδινό αγώνα της Ολλανδίας με την Αυστρία, οι γηπεδούχοι είναι και πάλι το φαβορί αλλά η ευάλωτη άμυνά τους θα δεχθεί και πάλι πίεση. Πλέον πέραν του άσου που δεν θα έρθει εύκολα στο 1.60, υπάρχουν και οι επιλογές του G/G στο 1.75 και του over 3.50 γκολ στο 2.80

 21+

| Παίξε Υπεύθυνα

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.