Με Ουάρντα και Βιεϊρίνια η προπόνηση του ΠΑΟΚ, δύο... απόντες και ομιλία Λουτσέσκου!

Γιώργος Ζαΐρης16 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει το σύνολο του με φόντο τα επόμενα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα με φόντο τη βελτίωση της εντός του αγωνιστικού χώρου. 

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ξεκίνησαν το πρόγραμμα της Παρασκευής με πρωινή προπόνηση στην οποία θα βρίσκεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια αλλά και ο Αμρ Ουάρντα που χθες μάλιστα έφτασε πολύ πριν το πρώτο... «κουδούνι».

Από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού γηπέδου απουσίαζαν μόνο ο Ίνγκασον και ο Αουγκούστο οι οποίοι παρέμειναν στο ξενοδοχείο της ομάδας. 

Ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου πριν την έναρξη της προπόνησης, συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους είπε χαρακτηριστικά ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σαρλερουά (14:00, Metropolis 95.5), «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση στο φιλικό Σημασία έχει η θέληση σε αυτό το στάδιο Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο Θέλω από εσάς να συνεχίσετε την καλή δουλειά με πειθαρχία Θα δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα, πιστεύουμε ότι είμαστε συμπαγείς και αύριο θα είμαστε καλύτεροι και στην δημιουργία των επιθέσεων Θα γίνουν λάθη το καταλαβαίνω, είναι μέρος του παιχνιδιού ειδικά αυτή την περίοδο στην προετοιμασία αλλά πρέπει να είστε υπεύθυνοι στις αποφάσεις σας».

Οι ποδοσφαιριστές, μετά την ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού, ξεκίνησαν ασκήσεις με έμφαση στη φυσική κατάσταση τους ενώ στη συνέχεια άλλαξαν γήπεδο με ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη της ομάδας. Ο Βιεϊρίνια συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα αντίθετα ο Καντουρί με τον Σβαμπ κάνουν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο. Οι δύο τελευταίοι θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας κατά την απογευματινή προπόνηση , ενώ ο έμπειρος τεχνικός δεν έδειξε πλάνα... ενδεκάδας κάτι που επίσης αναμένεται να συμβεί το απόγευμα της Παρασκευής. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προπόνηση των «ασπρόμαυρων» από τον απεσταλμένο του Metrosport.gr:
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.