Με οδηγό τον Τσαλχάνογλου...

Νίκος Κουλιανός18 Ιουλίου 2020

Φτάνουμε σιγά σιγά στο φινάλε των πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Μπορεί να έχουν κριθεί πολλά , ωστόσο υπάρχουν σημαντικές υποχρεώσεις ειδικά στο μέτωπο των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν...

  • BΕΡΟΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ειδικά η Αταλάντα,που σπάει όλα τα κοντέρ την φετινή χρονιά, θα ψάξει μαζί με την δεύτερη θέση και τα πολλά γκολ για να σπάσει το ρεκόρ της Μίλαν που έχει από την δεκαετία του 40΄, όπου είχε φτάσει στα 104 γκολ! Σε κάθε περίπτωση θα μας απασχολήσει το over 3,5!Λογικά αυτό θα γίνει και με g/g

  • ΜΙΛΑΝ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Η Μίλαν είναι καλά και το δείχνει με εμφατικό τρόπο σε κάθε της παιχνίδι. Βρίσκεται σταθερά σε τροχιά Ευρώπης και στα τελευταία παιχνίδια της κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας τον Τσαλχάνογλου σε τρομερή κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση αγωνίζεται απέναντι στη αδιάφορη Μπολόνια, που έχει κάκιστη παράδοση στο «Σαν Σίρο». Ο άσος συνδυαστικά με το over, έχει στοιχηματική αξία.

  • ΖΥΡΙΧΗ – ΓΙΟΥΝΓ ΜΠΟΪΣ: Η Ζυρίχη δείχνει να προσπερνά την περιπέτειά της που είχε ως ομάδα με τα κρούσματα κορωνοϊού. Απέναντι στους Γιουνγκ Μπόις λογικά επιστρέφουν όλοι, ωστόσο ακόμα κι έτσι, το κίνητρο είναι μονόπατο, καθώς η ομάδα της Βέρνης βλέπει και πάλι την πλάτη της Σεν Γκάλεν. Το διπλό από μόνο τους πληρώνει ελάχιστα και δεν αξίζει το ρίσκο. Συνδυαστικά όμως με τo over, αξίζει της προσοχής μας.

  • ΚΠΡ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Αν εξαιρέσουμε τον παράγοντα παράδοση που παίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στην Αγγλία, το ματς αξίζει να μας απασχολήσει με το διπλό του. Η ΚΠΡ εδώ και καιρό περιμένει το φινάλε του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τα «λιοντάρια» που δίνουν τα ρέστα τους για να προλάβουν το τρένο των πλέι οφ. Θεωρώ ότι διπλό έχει στοιχηματική αξία και θα τιμηθεί.

  • ΝΟΡΙΤΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ: Θεωρητικά αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο τα «καναρίνια» έχουν παραδώσει σώμα και ψυχή σε αντίθεση με την Μπέρνλι που αρνείται να χάσει πεισματικά μετά την καραντίνα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας αλλά και φόρμας ανάμεσα στις δύο ομάδες και το διπλό δείχνει επιλογή.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.