Με Νινούα, Φελίπε Σοάρες και Τζίμα η αποστολή του ΠΑΟΚ για Λεβαδειακό

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2023

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, έχοντας τις απουσίες Μπράντον-Αουγκούστο που είναι τιμωρημένοι και των Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα, Κούρτιτς και Λύρατζη. Στην αποστολή βρίσκονται οι Νινούα, Φελίπε Σοάρες, Τζίμας μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23 και θέλει αποκλειστικά και μόνο το τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς διεξήχθη στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής (29.01) κι ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντόουγκλας και Μπράντον , καθώς και στους Μουργκ , Ελ Καντουρί και Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό στο γήπεδο, τον Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί αλλά και τον Λύρατζη που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Νινούα , Φιλίπε Σοάρες , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Τζίμας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.