Premier League: Με το δεξί η Αρσεναλ! (vid)

Metrosport Team05 Αυγούστου 2022

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στην Premier League, περνώντας από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μαρτινέλι στο πρώτο ημίχρονο και το αυτογκόλ του Μαρκ Γκουέχι στο τέλος του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Αρτέτα ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς, σε αντίθεση με πέρυσι που είχε ξεκινήσει με τρεις διαδοχικές ήττες, από Μπρέντφορντ, Τσέλσι και Μάντσετσερ Σίτι.

Με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους οι Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ζιτσένκο, με τον Ουκρανό να έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ, καθώς με κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και εκεί ο Μαρτινέλι με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 85ο λεπτό η Άρσεναλ διπλασίασε τα τέρματά της, με το αυτογκόλ του Μαρκ Γκουέχι, διώχνοντας το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του Αρτέτα. 

Κρίσταλ Πάλας (Προπονητής: Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουάιτα, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Σλουπ, Ντουκουρέ (75΄Μιλιβόγιεβιτς), Ζαχά, Έζε (86΄Μάλκολμ), Αγιού, Έντουαρντ (59΄Ματέτα)

Άρσεναλ (Προπονητής: Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Παρτέι, Σακά, Τσάκα, Ζιντσένκο (83΄Τίρνεϊ), Όντεγκααρντ (90+2΄Λοκόνγκα), Μαρτινέλι, Γκαμπριέλ Ζεσούς (83΄Εκνέτια)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.