Με νέο «αίμα» και Καγκάβα στο «Αλκαζάρ» ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Το 5-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει αναπάντητα ερωτηματικά για τον αποψινό αγώνα (19:30, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sports 1) του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας. Για τον Δικέφαλο όμως ο αγώνας στο «Αλκαζάρ» δεν είναι μια υποχρέωση προς διεκπεραίωση αλλά μία ευκαιρία για το νέο «αίμα» του αλλά και για το ντεμπούτο του Σίντζι Καγκάβα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ότι δεν κατάφερε στο ματς Πρωταθλήματος, να φύγει δηλαδή από τη Λάρισα με τη νίκη έτσι ώστε να αρχίσει να χτίζει και πάλι την ψυχολογία του μετά τα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στα οποία κέρδισε μόνο έναν βαθμό. Το 5-0 επί του Παναιτωλικού έδειξε απλά μια πρώτη αντίδραση. Με δεδομένη την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς πιτσιρικάδες της ομάδας, ξεκουράζοντας παράλληλα παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά σε κάθε περίπτωση το πιθανό ντεμπούτο του Σίντζι Καγκάβα είναι από μόνο του ξεχωριστό ως γεγονός.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναμένεται να αρχίσει το παιχνίδι με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά τους Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Περέιρα.

Ο Τσιγγάρας και ο Νινούα θα παίξουν στο κέντρο ενώ στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει ο Ουάρντα που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό. Στην επίθεση στο πλάι του πιο ξεκούραστου πια Κρμέντσικ θα βρεθούν ο Λάμπρου και ο Κούτσιας. O Καγκάβα λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, κάνοντας ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα ενώ είναι πολύ πιθανό να παίξουν στην εξέλιξη του αγώνα και οι υπόλοιποι μικροί που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ο Βρακάς, ο Κωνσταντέλιας ακόμη ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ταλιχμανίδης στον οποίο πιστεύουν πολύ στον Δικέφαλο.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ αναμένεται να αρχίσει με τους Νάγκι, Καρανίκα, Χουσίνιο, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδη, Πινακά, Τρούγιτς και Μπέντζαμιν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.