Με... μπαλωθιά του Λάμπρου στο 90' πήρε το τρίποντο ο ΟΦΗ!

Χάρης Εμμανουηλίδης28 Νοεμβρίου 2021

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ιωνικό εκτυλίχθηκε ο Λάζαρος Λάμπρου ο οποίος με μία μπαλωθιά από τα 11 βήματα «λύτρωσε» τους Κρητικούς απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας για το τελικό 2-1.

Οι παίκτες του coach Νιόπλια, μπήκαν δυνατά, έψαξαν το γρήγορο γκολ που θα άνοιγε το παιχνίδι και τον δρόμο προς τη νίκη, ωστόσο αυτό άργησε να έρθει καθώς ο Χουτεσιώτης ήταν στη θέση που έπρεπε μπροστά από τον Φαν Ντούινεν. Η ροή του παιχνιδιού από το 25΄και μετά άλλαξε, ο Ιωνικός είχε την κατοχή, τις ευκαιρίες και τον έλεγχο αλλά όλα αυτά μέχρι το 42΄όταν ο Λουίς Γκαγιέγκος, με μία...βολίδα έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιωνικός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του να αντιδράσει και το έκανε μόλις στο 48ο λεπτό με τον Άιας Αόσμαν, να ισοφαρίζει το τέρμα του ΟΦΗ και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, στην απόλυτη ισορροπία. Τα πράγματα έμοιαζαν να μην μεταβάλλονται μέχρι την λήξη του αγώνα, ωστόσο ο Λάζαρος Λάμπρου είχε μία διαφορετική άποψη. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε την παράβαση εντός περιοχής και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Λάζαρος Λάμπρου πήρε θέση από το σημείο του πέναλτι και δεν μπορούσε να αστοχήσει... έτσι και έκανε για το τελικό, 2-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων και οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

ΟΦΗ (Νιόπλιας – 4-3-3-): Επασί, Μαρινάκης (76’ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (58’ Πασαλίδης), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράλ (76’ Τσιλιανίδης), Λάμπρου (91’ Ναμπί), Φαν Ντούινεν (58’ Γιάννου).


ΙΩΝΙΚΟΣ: (Σπανός – 5-3-2): Χουτεσιώτης, Μύγας (92’ Καπράλ), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Σάντσεζ (92’ Ματσούκας), Λενίς, Κιάκος (72’ Κάνιας), Αοσμάν (81’ Βαφέας), Μάναλης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.