Με μισή ντουζίνα απουσίες στο «Βικελίδης» ο Παναιτωλικός

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2021

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι« θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο και να το συνδυάσουν με μια καλή εμφάνιση. 

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεση του όλα τα απαραίτητα όπλα για να πάρει τους τρεις βαθμούς ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Λούκας Σάσα. 

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να παρατάξει τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια ενώ οι Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα θα είναι η τετράδα της άμυνας. Σάσα, Ματίγια στα χαφ, Γκάμα και Μπερτόγλιο στις πτέρυγες, Ιτούρμπε και Καμαρά. 

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να βρει λύσεις καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι παίκτες.  

Χουχούμης, Ντίας, Μπαρμπόσα και Μεντόσα είναι τραυματίας ενώ στο ιατρικό δελτίο είναι εδώ και καιρό οι Περέιρα και Λιάβας. Απών θα είναι και ο Ζεστέν, ο οποίος ταξίδεψε στο Ιράν αποχωρώντας από τα «καναρίνια».

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τους: Μελίσσα, Λούι, Μαλή, Κορνέλιους, Αντούνες, Τσιγγάρα, Μόρσεϊ, Βαρόνε, Καρέλη, Βέργο, Ντουάρτε,

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, με βοηθούς τους Σπύρο Βασιλόπουλο και Μιχαήλ Νιδριώτη. Χρέη τέταρτου θα εκτελέσει ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.