Με Μιχόγεβιτς, Βρακά και Κούτσια ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2020

Με μία προπόνηση χαμηλότερης έντασης από εκείνες των προηγούμενων ημερών, συνέχισε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος και βέβαια του μεγάλου ματς με την Μπενφίκα. Στη συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην οποία δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες οι Πέλκας, Καντουρί που προτιμήθηκε να ξεκουραστούν αλλά και οι διεθνείς Γιαννούλης, Λημνιός, Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης και Τζόλης. Στον αντίποδα συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Μιχόγεβιτς που προπονείται πια με την ομάδα όσο και οι πιτσιρικάδες Λύρατζης, Βρακάς, Κούτσιας, Παναγιώτου και Κουλιεράκης ενώ το πιθανότερο είναι να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τον Δικέφαλο ο Νινούα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: «Το Σάββατο (05.09) ο ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο του τεστ πριν την έναρξη της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (04.09) στη Νέα Μεσημβρία.

H προπόνηση ήταν χαμηλότερης έντασης σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, rondo και οικογενειακό δίτερμα με μπερδεμένες θέσεις. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό για λόγους αποφόρτισης.Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιερα είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ρέι, Βαρέλα , Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ζαμπά, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Τάχατος, Νινούα, Εσίτι, Σβαμπ, Βρακάς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.