Με μια ντουζίνα απόντες από τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης29 Αυγούστου 2020

Την τελευταία προπόνηση μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου με γεμάτα τα αποδυτήρια έκανε σήμερα ο Αμπέλ Φερέιρα. 

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και το πρωί της Δευτέρας ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι αναγκασμένος να κάνει προπόνηση χωρίς δέκα ποδοσφαιριστές. 

Οι εννά είναι διεθνείς και οι δυο αναγκασμένοι να κάνουν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού ενώ απών θα είναι και ο Μάτος. Θυμίζουμε ότι στην Εθνική Ανδρών θα πρέπει να ενσωματωθούν από τη Δευτέρα, οι: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Λημνιός, Μιχαηλίδης και Τζόλης. 

Επίσης οι Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων ενώ ο Ινγκασον κλήθηκε στην Εθνική Ισλανδίας και ο Μιχάι σε αυτή της Αλβανίας. Ολοι οι παραπάνω θα είναι διαθέσιμοι από τις 6 Σεπτεμβρίου και πάλι όπως και ο Μάτος που για οικογενειακούς λόγους βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία. 

Παράλληλα τόσο ο Αουγκούστο όσο πολύ περισσότερο ο Ροντρίγκο (θα μείνει εκτός δράσης για πέντε τουλάχιστον εβδομάδες) δεν μπορούν να δώσουν το «παρών» στο πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Ο πρώτος ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη ώστε να συμμετέχει στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του. Ετσι αυτή την εβδομάδα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα προσαρμόσει το πρόγραμμα γνωρίζοντας όμως από το μεσημέρι της Δευτέρας και τον αντίπαλο της ομάδας του στον τρίτο προκριματικό γύρο του CHL. 

Στην προπόνηση της Δευτέρας αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί παίκτες από την Κ19 ώστε ο Φερέιρα να μπορεί να κάνει το πρόγραμμα του χωρίς να είναι αναγκασμένος για... αλχημείες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.