Με Ματέο και… αλλαγές ο Άρης στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Στράντζαλης04 Οκτωβρίου 2020

Με τον Ματέο Γκαρσία στην αποστολή ταξίδεψε ο Αρης στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει σήμερα τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος, που οι άνθρωποι της ομάδας επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου, από το πρωί της Παρασκευής, ώστε να προλάβουν να βγάλουν το δελτίο του στην ΕΠΟ. Οπως και έγινε, με τον Αργεντινό να έχει μάλιστα πιθανότητες συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο Ακης Μάντζιος προσανατολίζεται σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίες… αρχίζουν από το τέρμα. Ο Ζακαρί Μπουσέ θα φορέσει γάντια, αντί του Κουέστα, αφενός για να πάρει κι αυτός ευκαιρία και αφετέρου γιατί ο Ισπανός στους τελευταίες αγώνες δείχνει αστάθεια. Στην άμυνα, ο Δεληζήσης με τον Ροζ θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ, με τον Σάκιτς – από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του – να επανέρχεται στη δεξιά πλευρά, ενώ Τζέγκο-Ματίγια θα είναι το νέο δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Εφόσον αποφασιστεί να μην πάρει φανέλα βασικού, όντας μόλις λίγες ώρες στην ομάδα, ο Ματέο Γκαρσία, το κενό του Φετφατζίδη θα αναπληρώσει ο Μαντσίνι.

Ο Αρης μετά το εντός έδρας 2-2 με τον ΠΑΣ, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα το οποίο μάλιστα θα του δώσει τη δυνατότητα ν’ αφήσει από νωρίς πίσω του τον -προβληματικό στο ξεκίνημα της σεζόν- Παναθηναϊκό.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη σε διάταξη 4-3-3: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σχένκεφελντ, Σάντσες, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Καρλίτος, Μακέντα, Αϊτόρ (Χατζηγιοβάνης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.