Με λυτρωτή τον Ντέλετιτς στο -3 από τα πλέι οφ ο Αστέρας

Στέφανος Αβραμίδης02 Φεβρουαρίου 2020

Το ντεμπούτο του Ντέλετιτς στον Αστέρα ήρθε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και την ομάδα της Αρκαδίας.

Δύο δοκάρια, πλούσιες ευκαιρίες, γκολ και θέαμα περιλάμβανε το μενού της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Με τις δύο ομάδες να έχουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις εστίες των Παπαδόπουλου και Φερνάντες, ο Αστέρας πήρε την νίκη στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς.

Ο Μπαράλες έξι λεπτά μετά την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ο Ρόσα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. 

Ο Αστέρας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ακόμα και με τον Ντέλετιτς πήρε τους τρεις βαθμούς που τον φέρνουν στο -3 από τα πλέι οφ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (91΄ Χαουρέγκι), Ριέρα (43΄ λ.τρ. Ντέλετιτς), Κρέσπι (75΄ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Φερνάντες, Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Σίεστεντ, Κέβιν, Ταχάρ (63' Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80΄ Λιάβας), Άλβαρες (73΄ Μουνιέ), Ντάουντα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.