Με κυβερνητικό… άρωμα η συνάντηση παραγόντων του Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης17 Ιουνίου 2022

Απόλυτη επιτυχία είχε η χθεσινοβραδινή συνάντηση πρώην και νυν παραγόντων του Ηρακλή σε bar-restaurant στην Καλαμαριά. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονταν (και συνεχίζουν να κάνουν) όσοι συμμετείχαν σε αυτήν, μεταξύ των οποίων και ο νυν μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας Στράτος Ευγενίου. Σε… πηγαδάκια που υπήρξαν μετά την ολοκλήρωση του δείπνου δήλωνε απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα ειπώθηκαν και περισσότερο αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Σε καλό και χαλαρό κλίμα λοιπόν, με τη συνοδεία των απαραίτητων εδεσμάτων και με το κρασί να ρέει άφθονο, παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου, του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και γνωστοί Ηρακληδείς επιχειρηματίες (απενεργοποιημένοι και μη) συζήτησαν για περισσότερο από δύο ώρες για τον… Ηρακλή. Για το πώς μπορούν όλοι μαζί να συνδράμουν οικονομικά και όχι μόνο, έτσι ώστε ο Ημίθεος να μπει ξανά σε… τροχιά πρωταθλητισμού και επιστροφής στη Super League 1. Για να μείνει όμως αυτή τη φορά και στην πορεία να παίξει τον αξιόλογο για πολλές δεκαετίες ρόλο που είχε ως μεγάλος σύλλογος.

Κάτι που απαιτεί στέρεες βάσεις και όχι τα γνωστά, τα τελευταία έτη, «πασαλείμματα» και σοβαρά λάθη, αν όχι… εγκλήματα.

Παρόντες Καλαφάτης και Καράογλου

Όπως μετέφερε αποκλειστικά το Metrosport.gr και η «Μ» παρόντες στο κάλεσμα του Θάνου Τσουρέκα και των ανθρώπων του ΓΣ ήταν συνολικά περί τα 30 άτομα.

Στράτος Ευγενίου, Φώτης Θέος, Μπάμπης Ηλιάδης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ), Τάκης Μπέτας (ισχυρός επιχειρηματίας της πόλης με πολλές γνωριμίες και διασυνδέσεις), Γρηγόρης Φανάρας, Κώστας Ιωακειμίδης, Κώστας Σγουρής, Παναγιώτης Λεονταράς (ο οποίος επέστρεψε στη διοίκηση της ομάδας μετά την θητεία του σε αυτή επί Τομ Παπαδόπουλου), Μάκης Κυριζίδης, Γρηγόρης Δανιηλίδης, ο αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μπάμπης Ηλιάδης, ήταν ορισμένοι μόνο από αυτούς που έδωσαν το «παρών».

Αργά το βράδυ αφίχθη στο εστιατόριο και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, ενώ από νωρίς βρέθηκε στο χώρο και ο Σταύρος Καλαφάτης. Η παρουσία του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Οι σχέσεις άλλωστε μεταξύ των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές, κάτι που φάνηκε και στον χορό που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος στις 5 Μαϊου.

Δεν πρέπει να λησμονείται άλλωστε το γεγονός ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θέμα κατασκευής γηπέδου στους Χορτατζήδες. Όπως μάλιστα λέγεται τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις, έχοντας πρωτίστως ολοκληρωθούν οι απαραίτητες μελέτες. Και ο Υφυπουργός μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο όνειρο ζωής για χιλιάδες Ηρακληδείς…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.