Με κόσμο στις Σέρρες ο Ηρακλής - Σύνθημα πρόκρισης από Πήλιο

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Οκτωβρίου 2021

Ο Ηρακλήςαντιμετωπίζει την Τετάρτη (6/10) τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Σταύρος Πήλιος μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας και τους στόχους της φετινής αγωνιστικής περιόδου:

«Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, καθώς ο Πανσερραϊκός είναι ενισχυμένος τη φετινή σεζόν και έχει δυνατή έδρα. Παρόλα αυτά είμαστε Ηρακλής και είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε πάντα στη νίκη.

Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Τετάρτη όπου έχουμε και έναν λόγο παραπάνω καθώς πρόκειται για αγώνα Κυπέλλου. 

Θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προσπαθούμε  καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε και να δείχνουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα και λειτουργούμε ως οικογένεια παίκτες και προπονητικό τιμ». 

Με κόσμο στις Σέρρες ο Ηρακλής


Με τον κόσμο στο πλευρό του θα κοντραριστεί με τον Πανσερραϊκό ο Ηρακλής στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα και αποφασίστηκε να δοθεί η Θύρα 8 για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ημίθεου. Στο γήπεδο έχουν πρόσβαση όσοι είναι εμβολιασμένοι και έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.