Με κορυφαίο τον Ντάντας, είχε «θέματα» στην άμυνα

Γιώργος Καστάνης31 Ιανουαρίου 2023

Έπαιξε με την «φωτιά» ο ΠΑΟΚ αλλά κατάφερε να βγει αλώβητος σε ένα πονηρό παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που δεν είχε τίποτα να χάσει και επαιξε όλα τα χαρτιά του και με την βοήθεια του Διαμαντόπουλου σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είχε σοβαρά προβλήματα στην αμυντική του γραμμή, καθώς από την συνεργασία του Κάργα που έπαιξε δεξί στόπερ με τον Κουλιεράκη, δημιουργήθηκαν…θέματα στα μετόπισθεν. Και αυτό το γεγονός έδωσε το κίνητρο στον Λεβαδειακό να πιέσει κυρίως στα τελευταία λεπτά και να διεκδικήσει. Μετά από τρία πολύ καλά παιχίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων που γνωρίζουμε, ήρθε μία κακή εικόνα σε ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες. Όμως αυτό που μετράει σε κάθε περίπτωση είναι το αποτέλεσμα που ηταν νικηφόρο για τον ΠΑΟΚ.

Βεβαίως πρέπει να αναφέρουμε πως ο δαιτητής Διαμαντόπουλος ευνόησε τον Λεβαδειακό με το πέναλτι που του έδωσε στο 13ο λεπτο, όταν του επέτρεψε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ηταν μία φάση που εξετάστηκε από το VAR και τον Φωτιά που προφανώς είχε τις αμφιβολίες του και ζήτησε από τον Διαμαντόπουλο να ελέγξει ξανά την φάση. Όμως παρότι δεν υπήρξε επαφή του Κοτάρσκι με τον επιθετικό του Λεβαδειακού, δόθηκε αδικαιολόγητα το πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Ντάντας πήρε κεφάλι στο σκόρ, έφθασε στα επίπεδα του 3-1 με τον Κουλιεράκη μετά από κεφαλιά πάσα του Κάργα, αλλά …κοψοχόλιασε καθώς ο Λεβαδειακός μείωσε σε 3-2 με τον Τσάπρα.

Η ένταση που επικράτησε λίγο πριν από το φινάλε, μεταξύ των Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια αποτέλεσε θέμα συζήτησης, γιατί ο Αντρέ αντικαταστάθηκε καθώς είχε πρόβλημα, όμως αντέδρασε λεκτικά, ενώ ο Λουτσέσκου που ήθελε να διατηρήσει την πειθαρχία στο τμήμα, έδειχνε απόλυτος για την απόφασή του. Οι εξηγήσεις βεβαίως δόθηκαν μετά το σφύριγμα της λήξης, αλλά η εικόνα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο, δεν ήταν η καλύτερη.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ πήρε μία αγχωτική νίκη, η οποία βέβαια ήταν δίκαιη και στρέφει πλέον την προσοχή του, στο μεγάλο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα που υπήρξαν στην αμυντική κυρίως λειτουργία της ομάδας, πρέπει να απασχολήσουν την τεχνική ηγεσία, καθώς φάνηκε πως κυρίως η συννενόηση των δύο στόπερ, δεν ηταν η ιδανικότερη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.