Με κόκκινο μπικίνι και κοιλιακούς: Σαρώνει η νέα εικόνα της Κορινθίου στο Instagram

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Μπήκαμε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και αναπόφευκτα το Instagram μας έχει γεμίσει με κυκλαδίτικα νησιά, καταγάλανα νερά και μαγιό που πρέπει να αγοράσουμε φέτος. Και μπορεί για τα δύο πρώτα να χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή, για το κόκκινο μπικίνι της Μαρίας Κορινθίου δεν έχουμε σκοπό.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πρωινό», μπορεί σήμερα να βρίσκεται στην επικαιρότητα για την φωτογράφιση της ως Καρυάτιδα, η οποία προφανώς ήταν εξαιρετική, ωστόσο εμείς θα εστιάσουμε στη φωτογράφιση της με μαγιό για δύο λόγους.

Πρώτον, γιατί όπως αναφέραμε μας αρέσει το κόκκινο μπικίνι που φοράει, αλλά κυρίως για το σώμα της, για το οποίο έχει δεχθεί αρκετές φορές αρνητικά σχόλια εξαιτίας των κιλών της. Η Μαρία Κορινθίου με την ανάρτησή της δείχνει πως πλέον δίνει μια παραπάνω προσοχή στο σώμα της και τα αποτέλεσμα φαίνονται.


Μαρία Κορινθίου: Τι είχε πει για τη διατροφή που κάνει

Η Μαρία Κορινθίου είχε βρεθεί καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και είχε αναφερθεί στην απόφαση που πήρε πριν από 1,5 περίπου χρόνο να αλλάξει τη διατροφή της ώστε να απαλλαγεί από κάποια κιλά.

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα ‘εντολή’ στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή» και είχε συμπληρώσει:

«Η διατροφή μου είχε ψητά – ψάρι και κρέας -, λαχανικά και φρούτα. Καθόλου ζάχαρη, ούτε φυτική, ούτε μέλι, ούτε τσίχλα, και έκοψα και κατά 90% το άμυλο. Το πρωί έτρωγα ένα κράκερ, και μία φορά τη βδομάδα μακαρόνια, στεγνά, και αν. Ήταν μια σκληρή δίαιτα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές. Τον έπινα πολύ γλυκό με γάλα, και έπρεπε να τον πίνω σκέτο».

Πηγή: intronews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.