Με κεκτημένη ταχύτητα ο Άρης στο Ηράκλειο – Τα πλάνα ενδεκάδας του Μάντζιου

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Άνω τελεία με «διπλό», το οποίο θα τον διατηρήσει κοντά στην κορυφή, θέλει να βάλει ο Άρης στο Ηράκλειο. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο κόντρα στον ΟΦΗ (19/12, 19:30, Novasports 2HD) και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς.

Επιστρέφει στην 11άδα ο Ροζ, επικρατέστερος ο Σίλβα για αντί-Ματέο. Με ένα μόνο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής πέταξε η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το Ηράκλειο. Ο Εργκους Κάτσε υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο σήμερα δεν θα τεθεί στη διάθεση του Ακη Μάντζιου, ο οποίος, πάντως, συμπεριέλαβε στους «εκλεκτούς» τον Μάριο Σιαμπάνη, περισσότερο όμως για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και οι δύο πιθανές παρεμβάσεις του εστιάζονται στο κέντρο της άμυνας και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Λϊντσεϊ Ροζ (εξέτισε την τιμωρία του) ετοιμάζεται για επιστροφή δίπλα στον Γιόχαν Μπεναλουάν, όπερ σημαίνει ότι ο Γιώργος Δεληζήσης θα μείνει στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, εκτός 11άδας θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός απέχει από τον καλό του εαυτό και, εκτός απροόπτου, ο Σαντέ Σίλβα θα πάρει την ευκαιρία να ξεκινήσει ως βασικός. Αυτές θα είναι, εκτός απροόπτου, οι δύο διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, καθώς οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολυπρόσωπη άμυνα κι αυτό είναι στοιχείο, το οποίο πρέπει να ξεπεράσουν οι Θεσσαλονικείς, αν θέλουν να φύγουν με τη νίκη από το «Γεντί Κουλέ». Εφόσον τα καταφέρουν, τότε θα έχουν ολοκληρώσει το 2020 με τον καλύτερο τρόπο, πιστοποιώντας ότι η φετινή ομάδα έχει τα φόντα, για να διατηρηθεί σε τροχιά τριάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.