Με Κεφαλά, Κουτσίδη ο Αχιλλέας Τριανδρίας

Metrosport Team30 Ιουνίου 2022

Νέος προπονητής στον Αχιλλέα Τριανδρίας ανέλαβε ο Γιώργος Κεφαλάς με τον Πλάτωνα Κουτσίδη
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα

Η Διοίκηση του Α.Π.Σ Αχιλλέα Τριανδρίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την σεζόν 2022-2023. Τους προπονητές : Γιώργο Κεφαλά.

Γεννήθηκε το Μάρτιο του 1977.Τελειοφοιτος λυκείου, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οδοντοτεχνίτη.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 9 ετών στον Εθνικό Πυλαίας στον οποίο και έκανε ντεμπούτο στο ανδρικό σε ηλικία 14 ετών, όπου και αγωνίστηκε 3 χρόνια. Στη συνέχεια έπαιξε για 2 χρόνια στην Τρίγλια από την οποία και μεταπηδησε ως επαγγελματίας στις εξής ομάδες: Απόλλων Καλαμαριάς Β', Τρίκαλα, Λάρισα, Ποσειδώνα Ν.Πορων ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν, Σουρωτή, Τρίγλια, Πολύκαστρο,Πολύγυρος, Μακεδονικός, Γέφυρα, Φοίνικας και Ποσειδώνας Καλαμαριάς.
Την ενασχόληση του με την προπονητική την ξεκίνησε στην ομάδα του Ποσειδώνα Καλαμαριάς  η οποία βγήκε πρωταθλήτρια, στη συνέχει στην Τρίγλια κατέκτησε το κύπελλο και πήρε τη δεύτερη θέση, Στρατώνι, Ποσειδώνας Καλαμαριάς πάλι πρωταθλητές καθώς επίσης και τα επόμενα δύο χρόνια στους Ακρίτες Συκεών με δύο διαδοχικές ανόδους.
Την ενασχόληση με την αναπτυξιακή ηλικία την ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια στην Academica για 2 χρόνια και εν συνεχεία όπου και παραμένει μέχρι στιγμής ανήκει στο δυναμικό της Art
Είναι κάτοχος του Uefa B'.

Και τον Πλάτωνα Κουτσίδη

Γεννημένος το Νοέμβριο του '74. Τελειόφοιτος λυκείου . Τι αναφέρει ο ίδιος: Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στην Αλεξανδρούπολη. Συνέχισα στην Δράμα και συγκεκριμένα στην Δόξα. Από τους ερασιτέχνες υπέγραψα επαγγελματίας και αγωνιστικα Α και Β εθνική στην Δόξα συνέχισα στην Αναγέννηση Κολινδρού και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πέρασα από αρκετά ερασιτεχνικά σωματεία του νόμου Θεσσαλονίκης Σουρωτή ΠΑΟΝΕ με τρεις χρονιές ανόδους Επανωμής με άνοδο Ακρίτες Συκεών Καμπανιακο Μακεδονικός Γέφυρας Κουφάλια Ελευθεριακό Οδυσσέα Κορδελιού(Γ εθνική) Ορμύλια Χαλκιδικής με πρωτάθλημα . Με την προπονητική ξεκίνησα στους Ακρίτες Συκεών συνεργάτης με άνοδο συνέχισα στον Καμπανιακο και αργότερα στον Αχιλλέα Τριανδρίας στις αναπτυξιακές ηλικίες και συνεργάτης στην αντρική ομάδα. «Κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομαδας με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος του Αχιλλέα Τριανδρίας είναι εδώ για να στηρίξει το έργο τους » αναφέρουν οι διοικούντες του Αχιλλέα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.