Με Κατσαμπή, Πουρτουλίδη και παρουσία κόσμου η πρώτη του Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Αυγούστου 2021

Παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στο Πρωτάθλημα της Super League 2 μετά την υπογραφή μνημονίου με την Τρίγλια. Άπαντες από το κυανόλευκο στρατόπεδο έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και έστειλαν το μήνυμα: «Ο Ηρακλής επέστρεψε και θα γράψει τη δική του ιστορία»! 

Με προπονητή τον Κώστα Γεωργιάδη και το τεχνικό επιτελείο του (Βαγγέλης Ντίσιος, Ηλίας Βούρας, Πασχάλης Έλκας και Γιώργος Γιαννίκος ) ο Γηραιός άρχισε το χτίσιμο με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή του στη φυσική του θέση. 

Παράλληλα, το παρών στη Μίκρα έδωσαν οι Τάσος Κατσαμπής και Νίκος Πουρτουλίδης, οι οποίοι θα αναλάβουν χρέη γενικού αρχηγού και τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του metrosport.gr. Εκεί, ήταν και ο βετεράνος παίκτης της ομάδας, Ντιέγκο Ρομάνο. 

Παρά τον περιορισμό των μεταγραφών λόγω της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ, οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε η ομάδα να ενισχυθεί δυναμικά και να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. 

Ο Ημίθεος έχει ήδη αποκτήσει τους Μανώλη Παπαστεριανό, Άγγελο Παπαστεριανό, Μιχάλη Μπαστακό και Γιάννη Παπαδόπουλο κι έπονται ακόμα περισσότεροι τις επόμενες μέρες. 

Η πρώτη προπόνηση του Γηραιού δεν είχε χαρακτήρα πανηγυρικό με τον κόσμο της ομάδας να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των διοικητικών παραγόντων του Γ.Σ. και να φέρνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Μίκρα ως τα τέλη της εβδομάδας και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας η ομάδα του Γεωργιάδη να ανέβει στο βουνό για να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Πρώτη επιλογή είναι τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και για τον σκοπό αυτό άνθρωποι του Ηρακλή βρέθηκαν χθες εκεί προκειμένου να επιθεωρήσουν τα κέντρα.



Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Γεωργιάδης σχολιάζοντας τη νέα σεζόν είπε χαρακτηριστικά: 

«Σε μια δύσκολη στιγμή που βιώνει αυτή την περίοδο η Ελλάδα, που περνά δύσκολες στιγμές, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Για τον Ηρακλή ξεκινά η αναγέννηση. Υπάρχει μια αθλητική ελπίδα, ήρθε από ένωση δυο ομάδων. H ομάδα της Τρίγλιας έδωσε πνοή στο μεγάλο Ηρακλή. Είναι μέρα χαράς και ελπίδας, μια όμορφη μέρα για το σύλλογο μας. Θέλουμε να δώσουμε στους φίλους του Ηρακλή μια χαρά, στους ανθρώπους που εδώ και χρόνια ένιωσαν πίκρα. Τη χαρά την αισθάνονται τόσο βαθιά, δίνει το στίγμα οτι θα στηρίξει ο κόσμος που βρίσκεται εδώ. Είναι χαρά και τιμή για όλους που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά. Με τη δουλειά μας θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Το αξίζει ο κόσμος, η διοίκηση να δουν τον Ηρακλή στα σαλόνια. Θέλουμε να γευτούμε φέτος ξανά όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές χαράς. Να μην έχουμε δύσκολες στιγμές ξανά, για τον κόσμο και την ομάδα, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η επανέναρξη της ομάδας μας άργησε χρονικά. Όμως υπάρχει εμπειρία και γνώση για να χτίσουμε μια ομάδα. Το ρόστερ είναι στο 50%. Γίνονται συζητήσεις με παίκτες. Προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές, για να παρουσιάσουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας του Ηρακλή».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.