Με καλό ηθικό και αποφασιστικότητα ο Ηρακλής

Στέλιος Παρθενάκης24 Οκτωβρίου 2020

Ο Ηρακλής ξεκινάει σήμερα (24/10) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και για τη Basket League και οι κυανόλευκοι καλούνται να ξεκινήσουν με το δεξί σε μια πολύ ιδιαίτερη πρεμιέρα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες του δούλεψαν όλη την εβδομάδα με πολύ προσοχή και παράλληλα θέλουν να είναι 100% προετοιμασμένοι. 

Ο κόσμος μπορεί να λείπει λόγω κορωνοϊού, αλλά οι οργανωμένοι θα στείλουν μήνυμα συμπαράστασης πριν την έναρξη. Το παιχνίδι του Ιβανωφείου θα είναι το 47ο μεταξύ των δύο ομάδων στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και το 101ο από καταβολής Α' Εθνικής. Στη σεζόν που πέρασε οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μόνο στο γήπεδο των «κυανόλευκων», με τον Ηρακλή να επικρατεί με 99-82 στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Μία από τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, είναι η παρουσία τριών πρώην παικτών του ΠΑΟΚ με τη φανέλα πια του Ηρακλή -Βεργίνης, Τσαϊρέλης και Σχίζας, με τον τελευταίο να προέρχεται από μία διετία με τα ασπρόμαυρα- και η παρουσία του Κώστα Μέξα στον πάγκο του Δικεφάλου για να επιστρέψει για πρώτη φορά στο Ιβανώφειο ως αντίπαλος, μετά το πέρασμα του από τον Ηρακλή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.