Με Ιωσηφίδη το Πανόραμα

Metrosport Team05 Ιουλίου 2020

Συνεχίζει στην ανδρική ομάδα του ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ και την επόμενη χρονιά ο προπονητής  Μάκης Ιωσηφιδης ,μετά την συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή κ. Κώστα Λαμπάδα.
Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ κ.κ Γεωργίου Γιώργος ,Ψαρράς Άρης και Γατσωρης Λάμπρος. Η ομάδα  θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ,με στόχο την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣΜ,γι αυτο θα γίνουν πολυ προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις.
Θα ανέβουν επίσης απο το Τμήμα Νέων ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές , οι οποίοι θα ανήκουν πλέον στην ανδρική ομάδα.Την φετινή χρονιά έγιναν βασικοί δύο παίκτες απο την ομάδα Νέων ,οι Γρηγοριαδης Χρήστος και ο Αργύρης Τσαλαγραδας. Ήδη συμφώνησαν με τον τεχνικό διευθυντή και συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά οι Χρήστος Ιωαννίδης ,Γιώργος Ιωαννίδης Γιάννης Τσουκαλάς και Δήμου Θρασύβουλος.
Οι κ.κ Τσουκαλάς Γιάννης και Δήμου Θράσος , θα συνεχίσουν να είναι προπονητές στην Ακαδημία. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα γίνει και μια τελευταία συνάντηση , για να ανακοινωθεί η ημερομηνία και το προγραμμα της προετοιμασίας της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Εγγραφές θα συνεχίσουν να γίνονται επίσης, ολο το καλοκαίρι, σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας .

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.