Με ηγέτη τον Σαλάχ η Λίβερπουλ πέρασε από την Μαδρίτη - Νίκες για Πόρτο και Άγιαξ

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2021

Με πρωταγωνιστή τον Σαλάχ η Λίβερπουλ κέρδισε (2-3) εκτός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης και έκανε το 3/3 στον όμιλό της, αφήνοντας τους Ισπανούς στη 2η θέση, ισόβαθμους με την Πόρτο που επικράτησε με 1-0 της Μίλαν.

Ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ στο 8', για να ακολουθήσει πέντε λεπτά αργότερα το 0-2 από τον Κειτά. Η Ατλέτικο, πάντως, αντέδρασε και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με δύο τέρματα του Γκριεζμάν, στο 20' και στο 34'. Ο Σαλάχ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Η Πόρτο δυσκολεύτηκε, αλλά, τελικά, ένα τέρμα του Ντίαζ στο 65' της ήταν αρκετό για να πάρει την πολύτιμη νίκη που την κρατάει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Η Ντόρτμουντ γνώρισε βαριά ήττα στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ με 4-0. Οι Ολλανδοί πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ του Ρόις στο 11' και στο 25' ο Μπλιντ έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ διεύρυνε, μάλιστα, το προβάδισμα του με γκολ των Άντονι (57') και Χάλερ (72').

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.