Mε Γκάμα κόντρα στον Πανιώνιο ο Άρης

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2020

Στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Μίκαελ Ένινγκ μετά την ολοκλήρωση της προπονήσης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει μαζί του, ανάμεσα στους οποίος δεν βρίσκονται οι Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ που είναι τιμωρημένοι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουλιάν Κουέστα, Λίντσεϊ Ροζ, Ούγκο Σόουζα, Νικολά Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Χαβιέρ Ματίγια, Ντάνιελ Λάρσον, Ντανιέλ Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Νικο Μαρτίνες, Μαρτίν Τόνσο, Ντανιέλ Σούντγκρεν, Φιορίν Ντουρμισάι, Γιώργος Δεληζήσης, Γιάννης Φετφατζίδης και Πέτρος Μπακαλιάνης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.