Με φόρα η Φερεντσβάρος

Νίκος Κουλιανός23 Σεπτεμβρίου 2020

Η δεύτερη δόση των πλέι οφ του Champions League,είναι μπροστά μας, με παιχνίδια ζόρικα για όλα τα ποδοσφαιρικά γούστα. Θυμίζουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί και μετράει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ! Το κερασάκι στη τούρτα είναι η αναμέτρηση για το Europa League,ανάμεσα σε Απόλλων Λεμεσού και Λεχ Ποζναν, πάμε να τα δούμε αναλυτικά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ
: Φοβερός και τρομερός ο Απόλλων Λεμεσού στο ξεκίνημα καθώς είναι αήττητος σε Κύπρο και Ευρώπη. Εντός συνόρων βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ στην Ευρώπη απέκλεισε τον ΟΦΗ , χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα. Όσον αφορά την Λεχ Πόζναν δείχνει επίσης σε καλή κατάσταση εκτός Πολωνία, καθώς μοιράζει τριάρες. Θα γίνει μάχη στη μεγαλόνησο, βασική μας σκέψη το αμφίσκορο! 

ΓΑΝΔΗ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ωραίο ζευγάρι. Η Γάνδη μετά την απόλυση του Μπόλονι δείχνει αναγεννημένη! Κερδίζει όλο τον κόσμο και είναι ξεκάθαρο, ότι πολλοί πρωτοκλασάτοι παίχτες δεν…γούσταραν τον Ρουμάνο! Η Ντιναμό Κιέβου με τον …μπαμπά Λουτσέσκου στον πάγκο της, κάνει σταθερά υψηλές πτήσεις και με σύμμαχο την εμπειρία της θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ. Θεωρώ ότι θα το πετύχει, καθώς διαθέτει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά. Μετά και το 1-1, όλα είναι ανοιχτά. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξεκάθαρο φαβορί εδώ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αν εμφανιστούν σοβαροί λογικά θα πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς, αρκεί να μην υποτιμήσουν τους Κύπριους. Η Ομόνοια έχει δείξει μέχρι στιγμής, ότι παίζει πάνω από τις δυνάμεις της, ωστόσο βγάζει πάθος και πίστη για την επιτυχία σε κάθε παιχνίδι της. Το σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να την υποτιμήσεις! Χωρίς τους Πεπε και Λοβέρα που δεν δηλώθηκαν θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι, ενώ ο Μπεργκ για τους Κύπριους δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΟΛΝΤΕ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Το πιο ισορροπημένο ζευγάρι των πλέι οφς με διαφορά. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι Μαγυάροι έχουν το μομέντουμ. Η Μόλντε εντός συνόρων έχει αποχαιρετήσει οριστικά το πρωτάθλημα και θα ρίξει όλο το βάρος για να μεπι στους ομίλους. Στον αντίποδα η Φερεντσβάρος του Ρεμπρόβ δείχνει σε τρομερή κατάσταση. Μετά την πρόκριση επί της Τζουργκάρντεν, απέκλεισε κατά σειρά την θεωρητικά καλύτερή της Σέλτικ αλλά και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μεσοβδόμαδα απέκτησε και τον γνωστό μας Ρόμπερτ Μακ, που είναι ωστόσο ανέτοιμος για το πρώτο ματς. Ξεκινάμε με το αμφίσκορο και μετά κοιτάζω προς τα δεξιά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.