«Με εξέπληξε που πήγε στον ΠΑΟΚ ο Τόμας, έπαιζε και για ομάδες της La Liga»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός δημοσιογράφος Χοσέ Κρεάδο και μίλησε για τη μεταγραφή του Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Χοσέ Κρεάδο δήλωσε

Για τον Μπράντον Τομας και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Με εξέπληξε ότι πήγε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που έπαιζε στην αγορά και για ομάδες που ανέβηκαν στη La Liga. Οπότε εξεπλάγησαν όλοι στη Μάλαγα γιατι ο παίκτης είχε όνομα στην Ισπανία. Μπορεί να παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. Έχει πολλή ένταση στο παιχνίδι του. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του παίζει τόσο πολύ».

Για το ποσό με το οποίο αμειβόταν στην Μάλαγα: «Στην Ισπανία δεν είναι εύκολο να βρουν τα ποσά των συμβόλαιων. Νομίζω στη Μάλαγα τα συμβόλαια είναι στις 750.000 ευρώ ανά έτος. Μας είπε ο τεχνικός διευθυντής ότι τον θέλουμε αλλά με τις απαιτήσεις που έχει δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Νομίζω ότι το συμβόλαιό του ήταν γύρω στις 800-900 χιλιάδες ευρώ».

Ποιο είναι το ατού του Τόμας γιατί ο Μπότο είπε ότι ο ΠΑΟΚ τον παίρνει για την ταχύτητά του: «Για μένα δεν είναι κλασικός φορ περιοχής. Μπορεί να σκοράρει με ευκολία και μπορεί να λειτουργήσει και ως εξτρέμ. Συμφωνώ με τον Μπότο για την ταχύτητα του παίκτη, έπαιξε και αρκετές φορές στα άκρα στη Μάλαγα. Μπορεί να διασπάσει άμυνες έτσι. Θα το δείτε και στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.