Με εράνους δεν μαζεύονται τα λεφτά που χρειάζονται, ας το καταλάβουν στον Ηρακλή

Δημήτρης Κανελλάκης07 Ιουλίου 2021

Όλο αυτό το διάστημα -που, πλέον, είναι μεγάλο- κατά το οποίο ο Ηρακλής συζητάει την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας, το θέμα κολλάει στο οικονομικό. Οι «κυανόλευκοι» πηγαίνουν σε συναντήσεις με τον Στράτο Ευγενίου, κουβεντιάζουν για ποσά, προσπαθούν να κατεβάσουν τις απαιτήσεις του, πάντα του ζητάνε να βρούνε έναν τρόπο καταβολής των χρημάτων που να τους δίνει την δυνατότητα σε βάθος χρόνου να γίνει η εξόφληση, πάντα υπόσχονται ότι θα του φέρουν μια συγκεκριμένη προκαταβολή και μονίμως δεν τα καταφέρνουν. 

Μονίμως δεν βρίσκουν ούτε το 1/5 των χρημάτων που συμφώνησαν να φέρουν για να ξεκινήσει η υλοποίηση της συμφωνίας. Τα ίδια και αυτή τη φορά. Συζητήσεις, κόντρα συζητήσεις, ραντεβού, διαπραγματεύσεις, κι από τις 50.000 ευρώ που είπαν οι δύο πλευρές να είναι το ποσό της πρώτης καταβολής από το σύνολο των 400.000 ευρώ, οι «κυανόλευκοι» δεν μάζεψαν ούτε 10.000. Το έχω γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά θα το επαναλάβω: 

για μια ομάδα με τόσο πληγωμένο πρεστίζ, με τόσα προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια, που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να πατήσει στα πόδια της και να προχωρήσει στο μέλλον, όλα αυτά δεν τη βοηθάνε. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι του κάνει κακό του Ηρακλή ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κάνει το γρήγορο βήμα για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναρωτιέμαι πώς δεν το καταλαβαίνουν. 

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω γιατί, έχοντας όλην αυτή την εμπειρία της αδυναμίας συγκέντρωσης χρημάτων, δεν φροντίζουν πρώτα να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα και μετά να πάνε στον Ευγενίου. Και το λέω αυτό γιατί όλες οι προηγούμενες προσπάθειες απέτυχαν επειδή συζητούσαν για το ποσό της εξαγοράς χωρίς να το έχουν διαθέσιμο κι όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια. 

Δεν μαζεύονται τα λεφτά με εράνους. Αυτό είναι δεδομένο κι όποιος λέει το αντίθετο ζει σε παράλληλο σύμπαν. Τα λεφτά που χρειάζεται ο Ηρακλής για να εξαγοράσει τον ΑΦΜ της Τρίγλιας, συν εκείνα που χρειάζονται για να φτιάξει ομάδα και να καλύψει έξοδα λειτουργίας, μόνο για τον πρώτο χρόνο, είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ. Αυτά τα λεφτά θα τα βρούνε μόνο αν βρούνε επενδυτή. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος. ΚΑΝΕΝΑΣ. Κι όσο νομίζουν πως υπάρχει, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και κάνουν κακό στην ομάδα τους...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.