Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 2ος THERMAIKOS RUN

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο «2ος THERMAIKOS RUN» Λαϊκός αγώνας δρόμου του Δήμου Θερμαϊκού σε μια φανταστική διαδρομή κατ’ ομολογία των συμμετεχόντων 14.000 μέτρων στο παραλιακό μέτωπο Περαίας- Αγίας Τριάδας.

Δεκάδες μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών στην περιπατητική διαδρομή των 2.300 μέτρων με μεγάλο νικητή της ζωής τον Ορέστη τον οποίο συνόδευαν οι δύο εθελοντές Μπάμπης & Τζωρτζίνα .

Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές αθλητές, οι τρεις πρώτες νικήτριες, ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος σε ηλικία αθλητές, ο κος Χριστόφορος Γαβράς εκπροσωπώντας την Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του αγώνα, και ο Ορέστης ο αγωνιστής της ζωής.

Ο λαϊκός αγώνας πλέον έγινε θεσμός.  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια: Σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγωνιστικό και στον περιπατητικό δρόμο. Στις εθελοντικές ομάδες του Δήμου: ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού, ΕΔΟΜΕ Μεσημερίου, Σύνδεσμος Αποστράτων Δ. Θερμαϊκού, Ενεργοί κάτοικοι Αγίας Τριάδας, Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού, Εθελοντική ομάδα Αγίας Τριάδας, Λέσχη LIONS CLUB ΑΙΝΕΙΑΣ Ν. Μηχανιώνας

Στον Δήμαρχο κο Τσαμασλή Γεώργιο ο οποίος τίμησε με την παρουσία του και έδωσε την εκκίνηση του αγώνα

Στον Ιατρό κο Κυριάκο Στεφανίδη που παρευρέθη για την ασφάλεια των αθλητών του αγώνα και των παρευρισκομένων της εκδήλωσης καθώς και στην INTERSALONICA για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα διάθεσης ασθενοφόρου για την ιατρική κάλυψη του.

Στην Οργανωτική επιτροπή του αγώνα στην κα Βουλγαράκη Άννυ πρόεδρο του Τοπικού Περαίας, στον κο Παναγιώτη Τροκάνα τέως Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, στον κο Κων/νο Πριμεράκη πρόεδρο ΔΗΠΠΑΚΥΘ που τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στις βραβεύσεις.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι: Μπανάνες DOLE, VODAFONE Περαίας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.