Με επιστροφές και ψυχολογία ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ – Η πιθανή 11άδα

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που χτίζει από τον Δεκέμβριο θέλει σήμερα στην άδεια Τούμπα ο Δικέφαλος υποδεχόμενος στις 19:30 (Live metrosport.gr, Metropolis 95,5, Novasports prime) τον αξιόμαχο ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην 5η του σερί νίκη στο Πρωτάθλημα και συνολικά στην 7η σε όλες τις διοργανώσεις. Οπως και παραμονή του αγώνα με τον Παναιτωλικό έτσι και χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή και έτσι μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα λυθούν οι όποιες απορίες. Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι επιστροφές των Αντρίγια και Ακπομ που εξέτισαν την τιμωρία τους. Παράλληλα είναι πολύ πιθανή η παρουσία του Σάστρε στην 20άδα ώστε αν μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν ενεργός με την Μαγιόρκα.

Μένει να φανεί αν ο Τσόλακ θα είναι και πάλι στην αποστολή (σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν τρεις φορ σε αυτή) ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ζαμπά. Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου ο Λουτσέσκου σίγουρα στην σημερινή θα υπάρχουν νέα πρόσωπα. Ο Αντρίγια θα είναι στο δεξί άκρο ενώ ο Μιτρίτσα δείχνει να διατηρεί τη θέση του στα αριστερά καθώς ο Ζαμπά δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο ενώ ο Μπίσεσβαρ προέρχεται από Covid (όπως αποκάλυψε ο Ρουμάνος τεχνικός και για τον Βαρέλα). Ο ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη υποδέχεται την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» και επομένως δεν μπορούν οι ίδιοι παίκτες να αγωνιστούν και στους τρεις αγώνες.

Για αυτό και η διαχείριση στους χαφ θα έχει ενδιαφέρον με τους Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Αουγκούστο και Σβαμπ να διεκδικούν τις τρεις θέσεις. Στην άμυνα αντίθετα, Ινγκασον και Μιχαηλίδης θα διατηρήσουν τη θέση τους όπως και ο Λύρατζης ενώ στα αριστερά ο Σίντκλεϊ έχει το προβάδισμα από τον Βιεϊρίνια. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φωτιάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.