Με εντολή Ιβάν τριετές συμβόλαιο πρώτου προπονητή στον Γκαρσία!

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2020

Ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί υποχρέωσή του να ανταμείβει τους συνεργάτες του και να επιβραβεύει την εξέλιξή τους, πόσο μάλλον όταν έχουν δεθεί με τον ΠΑΟΚ και αρχίζουν καριέρα προπονητή από τα σπλάχνα του συλλόγου όπως συμβαίνει με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας η ρητή θέση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου ήταν ότι πρέπει να πάρει συμβόλαιο προπονητή πρώτης ομάδας για να μην αισθάνεται προσωρινός στο πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι μαζεμένοι αγώνες το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία, αλλά και η στάση ζωής του Γκαρσία να μην προτάσσει τα συμβόλαια σε πρώτο πλάνο οδήγησαν στο να μην τεθεί άμεσα το ζήτημα, ωστόσο, ο Σαββίδης δεν ξέχασε την υπόσχεσή του. Έτσι, έδωσε εντολή και άρχισαν ήδη οι διεργασίες για την σύνταξη ενός νέου συμβολαίου με διάρκεια μέχρι το 2023 και κατακόρυφη αύξηση των απολαβών του (θα πάνε περισσότερο από τρεις φορές πάνω από τις 80.000 ευρώ ετησίως που είναι τώρα) που αναμένεται να υπογραφεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ανάλογη αναπροσαρμογή συμβολαίων θα γίνει και για τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, τους συνεργάτες του 43χρονου προπονητή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.