Με εννέα (!) παίκτες από την ακαδημία του ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη

Metrosport Team30 Ιουνίου 2020

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (1/7) παιχνίδι απέναντι στον Άρη, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει και τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στην αποστολή την οποία επέλεξε ο Ελληνας τεχνικός υπάρχουν εννέα παιδιά τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες ενώ μόλις πέντε από αυτούς θα είναι ξένοι.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης:

Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

Τα πλάνα της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού:

Διούδης κάτω από τα δοκάρια, οι Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης θα αποτελέσουν την τετράδα στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστέρα. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης στη θέση «6», ενώ οι Αγιούμπ και Μπουζούκης θα πάρουν θέση μπροστά του ως «8αρια». Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Χατζηγιοβάνης και Μακέντα στην επίθεση ενώ μία θέση «παίζει» μεταξύ Κολοβού και Καμπετσή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.