Με Δουβίκα και Ριένστρα ο Βόλος τον Απόλλωνα

Στέφανος Αβραμίδης21 Φεβρουαρίου 2021

Νίκη με 2-0 για τον ΝΠΣ Βόλο επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» παίρνοντας ένα τρίποντο και διατήρησαν μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο στην εξάδα, έχοντας 8 βαθμούς λιγότερους από τον Αστέρα Τρίπολης, τρία ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Απόλλωνα και ήταν διπλή. Στο 6΄, ο Ιωαννίδης έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε και τον Κλέιμαν και πλάσαρε για να σώσει ο Μήτογλου. Στη συνέχεια ο Χουχούμης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Βόλου και έφυγε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Μπαρτόλο στο 15'.

Στο 28’ ο Μήτογλου έκανε το λάθος, ο Μπεντινέλι μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια .όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Κλέιμαν.

Και αφού ο Απόλλων έχασε τις ευκαιρίες του, ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα με τον Μπαρτόλο που ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπαξεβανίδη. Ο Μανούχος έδειξε την άσπρη βούλα και το πέναλτι αξιοποίησε ο Δουβίκας για το 1-0.

Στο 44', ο Σωτήρης Νίνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για το 2-0, όμως το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.

Στο 52΄ ο Βόλος έκανε το 2-0 με τον Ριένστρα μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και δόση τύχης αφού το σουτ του Ολλανδού κόντραρε στον Χουχούμη και η μπάλα άλλαξε πορεία.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για το 3-0 με τον Δουβίκα στο 56΄ και τον Ρενάτο στο 59΄.

Ο Απόλλων έφτασε κοντά στο 2-1 αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ισραηλινός γκολκίπερ είπε «όχι» και στον Μουνιέ στο 75’.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το τρίτο γκολ στο 84 με τον Μπαρτόλο αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86' Σάντσες), Νίνης (65' Τέκιο), Μαρτίνες (46' Μπαριέντος), Περέα (57' Σάντος)

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46' Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης (72' Καλισίρ), Κολ, Ιωαννίδης (59' Φερνάντες), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72' Μουνιέ), Φατιόν (59' Λαγός)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.