Με...δώρο-πέναλτι πέρασε από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα για 69 λεπτά στο Αγρίνιο, αλλά χρειάστηκε ένα τραβηγμένο πέναλτι, ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του μαχητικού Παναιτωλικού (2-1) και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μία αγωνιστική. Όποτε δυσκολεύουν τα πράγματα, οι διαιτητές κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός και να προσθέτει συνεχώς βαθμούς στη φαρέτρα του. 

Στα του αγώνα, η ομάδα του Μαρτίνς ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τικίνιο στο 13΄. 

Η απάντηση των Αγρινιωτών ήταν άμεση, καθώς ο Βέργος ισοφάρισε σε 1-1 στο 19΄.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με νύχια και δόντια τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Φωτιάς μέσω της χρήσης του VAR έδωσε ένα τραβηγμένο πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ελ Αραμπί, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνέλιους, Λούι, Βέργος, Ντουάρτε, Φλόρες, Αντούνες, Μόρσεϊ (76' Αποστολάκης), Μαλής, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας (84' Καρέλης) 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ - Λαλά (54' Ανδρούτσος), Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (54' Βαλμπουενά) - Αγκιμπού Καμαρά (90+5΄ Σισέ), Μασούρας, Ρόνι Λόπες (54' Ελ Αραμπί)- Τικίνιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.