ΠΑΟΚ: Με διπλό στον Ατρόμητο σπάει ένα ακόμη ρεκόρ

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2021

Ενα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο καταγράφει η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος με αφορμή το διπλό του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-1, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις τέσσερις νίκες στα πέντε πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του. 

Η μοναδική απώλειά του ως τώρα είναι η ήττα από τον Ολυμπιακό, Οι τέσσερις νίκες στα πέντε πρώτα παιχνίδια μπορεί να είναι ισοφάριση του ρεκόρ του ΠΑΟΚ στην ιστορία της κατηγορίας, ωστόσο είναι ένα ρεκόρ που ισοφαρίζει… τακτικά τελευταία. 

Είναι ενδιαφέρον ότι στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν κάνει τέσσερις νίκες στις πέντε πρώτες εξόδους του, ενώ πέρσι έκανε τρεις νίκες, αλλά ήταν και αήττητος με δύο ακόμα ισοπαλίες. Τη σεζόν 2018-19, που πήρε το πρωτάθλημα, έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Και το επανέλαβε και την επόμενη σεζόν. 

Παρατηρώντας όλες τις σεζόν της Super League βλέπουμε ότι αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ τρεις φορές τα τέσσερα τελευταία χρόνια, έγινε μόλις μια φορά στα 12 προηγούμενα, το 2014-15. Σε όλες τις άλλες σεζόν κάνει από καμία ως δύο νίκες. Και πλέον αν καταφέρει να κερδίσει τον Ατρόμητο στην επόμενη αγωνιστική στο Περιστέρι θα καταγράψει ένα νέο ρεκόρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.